Pista de atletism din Complexul Sportiv Lia Manoliu poate fi folosita doar 2 ore pe zi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pana de curand oricine putea folosi pista de atletism din Complexul Sportiv Lia Manoliu, la orice ora din zi, fara sa plateasca nicio taxa de intrare.

Astazi, lucrurile s-au schimbat. Agentii firmei de securitate Cosepa i-au evacuat pe toti cei care foloseau pista de atletism, fara prea multe explicatii. Lucru care a starnit pe Facebook reactii de genul:

"Amărâții de la Cosepa Security nu mai permit nimănui să alerge pe pista de atletism. Nici cei din Institut nu mai au voie să facă teste cu sportivii fără să plătească ”directoarei” complexului o taxă / oră (30 de lei/oră). Trăim într-o țară da badigarzi nenorociți care primesc ordine de la inapți mai mari ca ei. #indiganați_vă share if you care!"


sursa foto: Cristian Vlădoaica

I-am contactat pe cei de la Complexul Sportiv Lia Manoliu si acestia ne-au raspuns ca accesul pentru public pe pista de atletism a fost limitat la doua ore pe zi: 7:30 - 8:30 si 19:30 - 20:30, fara sa fie conditionat de vreo taxa.

Masura a fost luata pentru ca sportivii sa se poata antrena pe pista de atletism fara a fi deranjati.

De asemenea, inca nu exista posibilitatea achizitionarii unui abonament pentru pista de atletism.
2 comentarii

Pista de atletism din Complexul Sportiv Lia Manoliu poate fi folosita doar 2 ore pe zi
ana
#1 -

Pista de atletism

Imi pare rau ca s-a ajuns la inchiderea pistei atat de devreme(desi ieri 24.03 la 8:40 am plecat de acolo si nu venise nimeni sa ne dea afara). Este un loc in care oamenii pot face miscare in aer liber fara a-si probleme de caini si altele. Eu am inteles ca pana la 19:30 sunt antrenamente, dar de ce sa-l inchida la 20:30? La vara ce vom face, cand va fi foarte cald? Ce se intampla cu cei ce lucreaza pana mai tarziu? De ce nu fac abonamente? Mi-ar face mare placere sa platesc, poate asa am avea si lumina noaptea acolo(e destul de ciudat sa alergi noaptea pe acolo cand nu e multa lume din cauza lipsei de lumina). Ar trebui incurajata miscarea in aer liber! :(

Pista de atletism din Complexul Sportiv Lia Manoliu poate fi folosita doar 2 ore pe zi
vlad
#2 -

Comentariu nou

Eu am fost sambata la ora 19.00 iar doamna care asigura paza, mi-a spus ca se poate intra pana la ora 19.30. Am plecat la 20.30, fara sa ma dea nimeni afara.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera