Piata Sudului din Bucuresti a primit amenzi de peste 80.000 lei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Piata Sudului din Capitala, au fost date amenzi de peste 80.000 de lei, in urma unui control realizat sambata dimineata de inspectorii Autoritatii pentru Protectia Consumatorului si ai Directiei Sanitar Veterinare. Printre neregulile gasite – depozitarea marfurilor in conditii improprii sau lipsa documentelor de provenienta a marfurilor.

2.jpg

Peste 40 de amenzi au fost aplicate vanzatorilor Piata Sudului din Capitala. In total, au fost verificati 38 de producatori agricoli si 41 agenti economici. Printre neregulile gasite se mai afla lipsa acordului de functionare si a datelor de identificare a comerciantului, absenta etichetarii produselor, dar si lipsa etichetelor traduse in limba romana.

Pe langa amenzi, au fost confiscate si peste 800 de kilograme de legume si fructe, preparate din carne, dar si produse de panificatie. Potrivit Primariei Sectorului 4, in timpul controlului de la Piata Sudului, administratorul pietei nu a putut prezenta documentele de functionare pe motiv ca acestea se afla la Piata Progresului, iar birourile sunt inchise la sfarsit de saptamana. De aceea, controlul va fi reluat luni.

1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera