Peste plin de viermi la un hipermarket Auchan din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un lucru e clar - trebuie sa avem grija atunci cand mergem la cumparaturi si sa ne asigura ca tot ceea ce avem in cos nu este expirat sau stricat.

Dupa ce Cora Lujerului a fost amendata de ANPC dupa ce s-au descoperit in interiorul magazinului foarte multe alimente stricate si preturi care induceau in eroare consumatorii, a venit si vremea hipermarket-ului Auchan.

O femeie din Bucuresti a descoperit viermi in pestele proaspat pe care l-a cumparat din Auchan, iar in clipa in care a sunat la Protectia Consumatorului, acestia i-au spus ca nu lucreaza in week-end.

1__Medium_.jpg

Reprezentantii ANPC au declarat ca procedura actuala si numarul redus de personal nu permit ca angajatii sa aibă program si in weekend.

"Asa functioneaza in momentul de fata Autoritatea, asa functioneaza toate autoritatile de stat. Nu exista un program pompieristic. Ar trebui lucrat in schimburi daca ar trebui facut un program 24 din 24. Totodata, in anumite zone exista un numar foarte mic de comisari", spune Paul Anghel, director ANPC.

Pana sa faca reclamatie si pe site-ul Autoritatii pentru Protectia Consumatorului, femeia a facut reclamatie si direct la magazin.

fish-at-the-market__Medium_.jpg

"Persoana responsabila de permanenta magazinului a investigat imediat situatia, in conformitate cu procedurile interne si cele prevazute de legislatie. Ne exprimam regretul fata de aceasta situatie si invitam clientul la magazin pentru a-si recupera banii, cu precizarea ca in urma investigatiei realizate a rezultat ca produsul este conform. Mentionam ca intreaga cantitate de peste este receptionata cu documente care atesta calitatea produselor", a fost raspunsul oficial Auchan.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Peste plin de viermi la un hipermarket Auchan din Bucuresti
cristi
#1 -

Stiri de 2 lei

90% din pestele pescuit si o mare parte din cel crescut, are paraziti. daca parazitii sunt pe organe(mate pentru prosti) nu e nici un pericol ca il cureti nu il mananci cu totul. Daca a fost congelat si mai bine ca au murit toti parazitii.
O stire de 2 lei in care nici macar nu spuneti ce peste era.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera