Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea publica la finala Cupei Romaniei de pe Arena Nationala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la finala Cupei Romaniei, dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, care se va disputa marti, pe stadionul "Arena Nationala" din Capitala, de la ora 21.30.

Inainte de inceperea partidei, fanfara Jandarmeriei Romane va intona in premiera Imnul National al Romaniei si va interpreta un moment in memoria fotbalistului decedat pe stadionul Dinamo, Patrick Ekeng.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.30, doar pe baza de bilete si invitatii.

3.png

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.

Jandarmeria Capitalei informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

2.jpg

Spectatorilor le este interzis sa stationeze pe scarile care delimiteaza sectoarele din stadion, sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.

1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera