Noi reguli la aeroportul Otopeni cu privire la transportul lichidelor in bagajele de mana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pasagerii care zboara incepand de vineri 31 ianuarie de pe aeroportul Otopeni, dar si de altele din tarile Uniunii Europene,  sunt informati ca trebuie sa respecte noi reguli privind lichidele si aerosolii ce pot fi transportati in bagajul de mana, in avion.

Veti avea voie sa transportati lichide, aerosoli, geluri achizitionate din magazinele de tip duty free din aeroporturi sau de la bordul aeronavelor, ambalate in pungi speciale, prevazute cu elemente de probare a integritatii, sigilate, medicamentele si produse necesare unor diete speciale, inclusiv alimentele pentru bebelusi, doar dupa ce au trecut de control de securitate.

Sa stiti ca la controlul de securitate vi se poate solicita o dovada a autenticitatii produselor sau deschiderea recipientelor in care se afla lichidele si poate refuza transportul acestora.

Singurele lichide, aerosoli si geluri care vor putea fi transportate, in continuare, fara restrictie, in bagajul de mana, sunt cele aflate in recipiente individuale de maximum 100 ml si amplasate intr-o punga de plastic transparenta, resigilabila, al carei volum nu trebuie sa depaseasca 1 litru.

Mai multe detalii puteti afla de la personalul de la ghiseele de check-in sau de la personalul de securitate din aeroport.

O alta noutate o reprezinta informatia ca pasagerii curselor Wizz Air vor putea folosi in timpul zborului dispozitivele electronice.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera