Netflix ar putea fi accesibil in Romania din ianuarie 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O veste care ne-a incantat foarte tare, momentan fiind inca la stadiul de zvon, este aceea ca Netflix ar putea fi accesibil in Romania incepand cu ianuarie 2016.

Doua surse din piata IT&C au confirmat informatia, insa in continuarea asteptam si un raspuns oficial.

Oficialii Netflix au anuntat in urma cu cateva luni ca urmeaza sa se extinda in lume, asa ca, momentan, orice este posibil.

1.png

"Strategia noastra de expansiune internationala din ultimii ani a fost sa ne extindem cat mai repede, ramanand totodata profitabili la nivel global. Progresul a fost atat de puternic, incat putem finaliza expansiunea globala in urmatorii doi ani, deci mult mai devreme decat ne-am asteptat.

Ne propunem sa obtinem profituri globale semnificative incepand cu anul 2017. Oferim serviciile Netflix in circa 50 de tari si deja am invatat ce continut prefera oamenii.

Accelerarea extinderii la 200 de tari va fi posibila mai ales gratie dezvoltarii extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete si televizoare inteligente", au declarat Reed Hastings, CEO Netflix si CFO-ul companiei, David Wells, intr-o scrisoare catre actionarii Netflix, la inceput de 2015, informeaza wall-street.ro.

2.jpg

La ora actuala, in tara, exista mai multe servicii de streaming on demand, precum Voyo, TelekomTV.ro, HBOGo.

Abia asteptam sa se concretizeze si informatia cu Netflix si sa vedem ce preturi vor cere utilizatorilor.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera