Ministerul Transporturilor cauta in continuare solutii pentru legatura Bucuresti-Otopeni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In viata de zi cu zi a Bucurestiului exista mai multe probleme, una dintre ele fiind legata de legatura Bucuresti-Otopeni.

Initial a fost obsesia lui Oprescu pentru trenul suspendat intre Otopeni si Arena Nationala, iar apoi s-a ajuns la linia ferata si de metrou care, aparent, sunt proiecte concrete pentru anii urmatori in Bucuresti.

1.jpg

In discutia de pe 13 decembrie in legatura cu bugetul Ministerului Transporturilor, Dan Costescu, Ministrul Transporturilor, a declarat ca se fac studii privind modul in care va fi legata Capitala de Aeroportul "Henri Coandă", afirmand ca trebuie evitate investitiile de tipul "elefantilor albi", care sunt apoi abandonate.

Oficialul a luat doua variante in calcul -  o legatura feroviara sau construirea unei linii de metrou - insa asteapta rezultatul studiilor comandate.

Ministrul a precizat insa ca trebuie gasita o solutie pe termen lung, pentru ca orice investitie demarata si finantata sa nu fie apoi abandonata din diferite motive, dand exemplul stadioanelor de fotbal construite in Brazilia.

"Nu vrem sa facem investitii de genul elefantilor albi. Stiti cum a fost in Brazilia cu stadioanele de fotbal construite pentru campionatul mondial de fotbal, apoi abandonate si devenite loc de joaca pentru maimute", a spus Dan Costescu.

2.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera