Metrorex organizeaza ziua portilor deschise la statiile Drumul Taberei 34, Orizont si Favorit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti curiosi cum vor arata statiile de metrou Drumul Taberei 34, Orizont si Favorit, atunci aflati ca pe 27 noiembrie, Metrorex organizeaza ziua portilor deschise, informeaza b365.ro.

De maine intr-o saptamana va invitam din nou la Ziua Portilor Deschise in Drumul Taberei si acolo o sa va punem la dispozitie trei statii de metrou, Favorit, Drumul Taberei 34 si Orizont, care o sa fie putin mai avansate decat cele de la Straulesti si Laminorului.

Vrem sa le aratam bucurestenilor care au fost afectati multi ani de trafic cum o sa arate magistrala. Aceasta va fi gata in semestrul doi al anului viitor, probabil octombrie — noiembrie 2017, a spus Sorin Buse, ministrul Transporturilor.

1.jpg

Sectiunea Eroilor — Universitate — Piata Iancului face parte din proiectul Magistrala 5 de metrou: Raul Doamnei — Pantelimon, cuprins in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti — Ilfov. Proiectul prevede ca, pana in anul 2017, sa fie pusa in functiune Sectiunea 1, cuprinsa intre Raul Doamnei si Eroilor, pana in 2023 Sectiunea 2 (Eroilor — Piata Iancului), iar pana in 2028 Sectiunea 3 (Piata Iancului — Pantelimon).

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera