Metrorex ofera o cartela de calatorii gratuita, valabila un an - cum poti participa la concurs

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In perioada 24 septembrie - 26 octombrie, Ministerul Transporturilor sarbatoreste "Ziua Libertatii de Miscare" prin lansarea unui concurs de fotografie despre placerea calatoriei, despre mobilitate si despre libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

Metrorex se alatura acestei initiative si a pregatit un premiu pentru castigator - o cartela de calatorii gratuita, valabila un an.

"Lumea in care traim este in continua miscare si toti ne bucuram de placerea si libertatea de a calatori. Metrorex a sustinut permanent evenimente de educatie, sportive, expozitii foto si suntem bucurosi sa sarbatorim impreuna "Ziua Libertatii de Miscare", a declarat Catalin Homor, director general.

2.jpg
Sursa foto

Concursul consta in transmiterea unor imagini foto originale care sa promoveze ideea centrala a mesajului "Zilei Libertatii de Miscare" pe pagina de facebook a evenimentului.

Pe langa cartela de acces gratuit la metrou in 2016, ceilalti castigatorii vor face si o vizita la Dispeceratul Central si la Depoul Berceni, unde tinerii talentati vor afla lucruri interesante despre reteaua de metrou bucurestean.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera