Metrorex introduce in circulatie pe Magistrala 2 Berceni - Pipera ultimul tren tip BM3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Metrorex va introduce in circulatie, incepand de vineri, 1 iulie, ultimul tren tip BM3, denumit "Casimcea" pe Magistrala 2 Berceni - Pipera.

In perioada 28 — 29 iunie 2016 a avut loc receptia la punerea in functiune a trenului de metrou achizitionat de la firma CAF — Spania.

De asemenea, a fost receptionat si echipamentul ATC imbarcat, montat pe acest tren, echipament achizitionat de la firma Bombardier Transportation — Italia.

1.jpg

In data de 30 iunie 2016, trenul de metrou tip BM3 'Casimcea' va fi predat catre furnizorul serviciilor de mentenanta, firma SC Alstom Transport SA, in vederea efectuarii serviciilor de mentenanta preventiva.

Trenul tip BM3 nr. 1324 — 2324 'Casimcea' este ultimul din cele opt trenuri tip BM3 achizitionate in cadrul Contractului nr.79/2014.

2.jpg

Dupa introducerea in circulatie a acestui tren, Metrorex va avea in exploatare cu calatori 24 de trenuri tip BM3 (16 trenuri achizitionate in cadrul Contractului nr. 89/2011 si opt trenuri achizitionate in cadrul Contractului nr.79/2014) contractate cu firma CAF — Spania.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera