Metrorex implineste 36 de ani si a anulat toate evenimentele de celebrare in semn de respect cu victimele Colectiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Metroul bucurestean implineste pe 19 noiembrie 2015 36 de ani de existenta.

In mod normal, Metrorex ar fi celebrat acest lucru printr-o serie de evenimente, insa anul acesta, in semn de respect si solidaritate cu victimele Colectiv, a anulat toate evenimentele.

1.JPG

"Dragi prieteni ai metroului, suntem bucurosi sa va anuntam ca anul acesta, pe 19 noiembrie, aniversam 36 de ani de existenta. Aceasta aniversare nu este doar o ocazie de a celebra rezultate satisfactii profesionale, ci si de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenta si care vor fi “motorul” pentru urmatorii ani ai societatii.

Intr-o economie de piata tanara si dinamica, 36 de ani inseamna istorie, deoarece au fost ani intensi, in care ne-am adaptat la cerintele unei piete in permanenta schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea si lucrul in echipa sunt valori pe care managementul companiei a reusit sa le imprime permanent.

Le suntem recunoscatori tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cat si celor cu care continuam misiunea noastra si fara de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibila. In egala masura, le multumim clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea acordata in toti acesti ani.

Toate manifestarile pregatite pentru sarbatorirea zilei lucratorilor de la metrou au fost anulate in semn de respect si solidaritate cu victimele dezastrului de la COLECTIV. La multi ani tuturor lucratorilor de la metrou, calatorilor si colaboratorilor Metrorex!", se arata in comunicatul emis Metrorex.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Metrorex implineste 36 de ani si a anulat toate evenimentele de celebrare in semn de respect cu victimele Colectiv
alex
#1 -

Nu zau

asta e un motiv de a spune nu avem bani / am scapat ieftin. Astia tot se plang ca nu bani, majoreaza abuziv tarifele si mai vor sa organizeze si evenimente.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera