Metrorex anunta ca linia de metrou Gara de Nord – Gara Progresu ar putea prinde contur in 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Iata ca in Bucuresti s-ar putea intamplat si lucruri bune, cum ar fi finalizarea lucrarilor la linia de metrou Gara de Nord – Gara Progresu.

Proiectul de 950 de milioane de euro al liniei de metrou Gara de Nord – Gara Progresu ar putea prinde in sfarsit contur anul acesta, dupa aproape patru ani de cand Metrorex a anuntat ca a obtinut finantare elvetiana pentru studiile necesare extinderii Magistralei 4 cu acest tronson si dupa sapte ani de cand a anuntat prima data ca va organiza licitatie pentru aceste studii, anunta economica.net.

1.jpg

Printre obiectivele Metrorex de anul acesta se numara demararea serviciilor de proiectare pentru Studiu de Prefezabilitate si Studiu de Fezabilitate pentru Extinderea Magistralei 4 - Tronson Gara de Nord – Gara Progresu, a declarat Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

Prima data cand Metrorex a anuntat ca va organiza licitatie pentru studiile aferente acestui tronson a fost in iunie 2009. Costul pentru construirea acestui tronson era estimat la 950 de milioane de euro.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera