McDonald's Obor s-ar putea inchide - care este motivul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum 20 de ani, s-a deschis primul restaurant McDonald's din Romania, la Unirii.

Tot in acea perioada, s-a deschis si restaurantul de la Obor, unul dintre cele mai vechi din Bucuresti.

Wall-Street.ro anunta ca McDonald's Obor s-ar putea inchide, iar asta deoarece contractul de inchiriere al spatiului se va incheia la finalul acestui an, iar McDonald's se va deschide si in unul dintre cele mai mari spatii comerciale din oras, Veranda Mall.

1.jpg

Contractul de inchiriere al spatiului din Obor este inca valabil si suntem in negocieri. Sunt doua posibilitati - una este sa inchidem sau sa prelungim, dar acest lucru il vom hotari spre finalul acestui an. Locatia din Obor este una cu foarte mare potential, generand si un trafic foarte ridicat. (…)

Trebuie sa ne gandim, insa, ca este un contract care ajunge la maturitate. Sunt locatii care in urma cu 15 ani erau excelente, azi acum nu mai sunt atat de atragatoare (…)

Ne uitam inclusiv la varianta de parasire a spatiului, asta si pentru ca vom deschide un restaurant in viitorul spatiu comercial Veranda Mall, a spus Daniel Boaje, directorul general Mc Donald’s in Romania pentru wall-street.ro.

3.jpg

McDonald’s Obor este cel de-al treilea restaurant fast-food al lantului american deschis in Romania, fiind totodata si un important punct de intalnire si o referinta pentru zona Obor din Capitala.

In ceea ce priveste deschiderea unor noi restaurante in viitorul apropiat, Boaje a spus ca anul acesta se vor concentra pe pe modernizarea spatiilor pe care le au si vor deschide 6 – 7 noi spatii McCafé.

Vrem ca la nivel national sa ajungem la 25 de spatii de acest fel.

2.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera