Masinile ar putea fi reparate din banii primariei, in cazul avariilor cauzate de gropile din carosabil

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa trecerea iernii, carosabilul din Bucuresti se macina din cauza materialelor antiderapante, motiv pentru care multi soferi ajung in service cu masinile avariate. Acoperirea gropilor dupa topirea zapezii nu este o prioritate pentru primarie. Zonele in care carosabilul este vizibil avariat sunt Piata Operei, bulevardul Kiseleff, aproape de Piata Presei, pe Calea Grivitei, inainte de Gara de Nord, pe bulevardul Stefan cel Mare sau in cartierele Titan si Pantelimon.

Municipalitatea e pregatita si poate sa achite daunele pentru masinile stricate. Conditia este ca soferii sa ceara despagubiri in instanta. Concret, banii pe care un sofer trebuie sa ii plateasca pentru repararea masinii (suma poate ajung si pana la 2.000 de lei) isi poate recupera banii de la primarie daca o da in judecata. Trebuie ca soferii sa prezinte dovezi, fotografii de la fata locului, martori, ulterior sa obtina un deviz de la un service autorizat si un deviz estimativ de lucrari in asa fel incat sa cuantifice paguba pe care o sufera.

Inainte sa ajunga in instanta, cei pagubiti pot trimite dovezile plus o notificare catre Administratia Strazilor si sa incerce sa rezolve problema pe cale amiabila. Acolo exista un buget special pentru astfel de daune.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera