Marti si miercuri vin ploile si se raceste vremea in toata tara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind inregistrarea de ploi pe arii extinse, cantitatile de apa ajungand izolat chiar si la 40 de litri pe metru patrat, vremea devenind rece pentru aceasta perioadă din an, in zilele de marti si miercuri.

ANM informeaza ca, incepand de marti dimineata, de la ora 10.00, si pana miercuri, la ora 20.00, se vor inregistra temperaturi scazute la nivelul intregii tari, dar si ploi pe arii extinse.

"In intervalul menţionat, aria ploilor se va extinde dinspre sud-vestul tarii si va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi mai ales averse, iar in vest, nord si centru, precum si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

Vor fi si descarcari electrice si conditii ca izolat sa cada grindina. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depasi 50 km/h, in special in sud si est, precum si la munte."


Sursa foto

Valorile termice vor scadea in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile vestice, nordice si centrale, pe parcursul zilei de miercuri, vremea va deveni rece pentru aceasta perioadă din an, precizează Administratia Natională de Meteorologie.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera