Mai multe supermarketuri si shaormerii din Sectorul 4 au fost amendate cu peste 380.000 lei de Politia Locala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au sanctionat sase magazine si sapte shaormerii dupa ce au gasit nereguli privind produsele comercializate, transmite Primaria Sectorului 4. Amenzile sunt in valoare de peste 380.000 lei.

2__Medium_.jpg

Mai multe supermarketuri ale uneia dintre cele mai mari retele de profil care functioneaza in Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti au fost amendate cu suma de 240.800 de lei. Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au sanctionat 6 magazine pentru neregulile grave descoperite in urma unor actiuni de control.

Cele mai mari amenzi au fost date pentru comercializarea produselor expirate ( lactate, preparate din carne) dar si pentru lipsa autorizatiei de functionare. Verificari similare au avut loc si la fast food-urile din Sectorul 4.

In urma controalelor, 7 shaormerii au fost amendate cu suma de 140.000 de lei pentru lipsa autorizatiei de functionare si pentru vanzarea de produse cu termen de valabilitate expirat, transmite Primaria Sectorului 4.

3.jpg

Institutia anunta ca au fost sanctionati si agentii economici care nu au putut face dovada acordurilor de functionare sau care au angajat personal necalificat pentru vanzarea produselor alimentare.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera