Lucrari de modernizare la trotuarele de pe Bulevardul Kogalniceanu din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trotuarele de pe Bulevardul Kogalniceanu se modernizeaza. Am trecut prin zona si am ramas placut surprinsi ca se muncea cu spor ca in viitorul apropiat pietonii sa poata circula mai confortabil, fara sa se impiedice de masinile parcate pe trotuar.

Momentan se lucreaza la trotuarul cu sensul de mers spre Piata Universitatii. A fost modernizat trotuarul din fata Universitatii de Drept, cu pavele noi si s-au instalat si stalpi cum sunt pe Bulevardul Margheru.

Am facut cateva fotografii ca sa vedeti si voi cum merge treaba:

Se mai fac lucrari si alte lucrari de modernizare din oras. Vezi ce lucrari de reamenajare se fac pe Bulevardul Unirii si in ce stadiu sunt lucrarile de modernizare si reabilitare a Caii Victoriei.

Desi acum poate fi incomod pentru noi cand trecem prin zonele respective, pentru ca este praf si suntem nevoiti sa circulam pe strada alaturi de masini cand lucrarile se vor finaliza vom beneficia de confort si un oras care arata mai bine.
1 comentariu

Lucrari de modernizare la trotuarele de pe Bulevardul Kogalniceanu din Bucuresti
Baubau
#1 -

Comentariu nou

e foarte bine cum au facut in fata Facultatii de Drept. stalpi solizi de beton peste tot, sa nu mai intre toti dasteptii pe trotuar. propun sa fie asa cel putin pana pe Mosilor. bucata de trotuar dintre tnb si armeneasca, de exemplu, este execrabila: murdara, cu denivelari, cu spatii de 50 de cm intre masina si zid. mai lasati-va masinile acasa sau in parcare la universitate!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera