La statia de metrou Laminorului se organizeaza "Ziua Portilor Deschise"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In august 2016 v-am povestit despre cele mai noi statii de metrou din Bucuresti, Laminorului si Straulesti, iar tot atunci a avut loc si Ziua Portilor Deschise la statia de metrou Straulesti.

Daca sunteti curiosi cum arata statia de metrou Laminorului, atunci sunteti invitati duminica, pe 2 octombrie, intre orele 10:00 si 14:00.

Statiile Straulesti si Laminorului sunt elemente componente ale Sectiunii Parc Bazilescu- Straulesti, ce face parte din Magistrala 4 de metrou, inclusa in investitia "Racorduri la Reteaua de Metrou Tronsonul I Salajan – Linia de Centura si Tronsonul II Gara de Nord – Basarab – Laromet".

1.jpg

Statia Laminorului se afla la intersectia strazii cu acelasi nume si bulevardul Bucurestii Noi, intr-o zona cu un potential ridicat de dezvoltare. Statia este prevazuta cu patru accesuri dotate cu scari fixe si escalatoare. In vederea accesibilizarii statiei pentru persoanele cu dizabilitati, la doua dintre cele patru accesuri sunt prevazute, la fiecare capat al statiei, lifturi interioare si exterioare cu inchidere perimetrala din sticla transparenta, duplex.

De asemenea, intregul traseu pietonal este prevazut cu benzi de orientare a persoanelor cu dizabilitati de vedere.

2.jpg
Sursa foto

Finisajele statiei Laminorului, moderne si rezistente, au fost alese in functie de cerintele privind securitatea la incendiu, corespunzand normativelor in vigoare.

In spatiile publice ale statiei, pardoselile au fost realizate din piatra naturala (granit), iar peretii au fost finisati cu tabla emailata vitrifiata, in culori pastelate (lila, verde, alb).

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera