Kaufland a inaugurat prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In stransa legatura cu decizia Olandei ca din 2025 sa permita doar comercializarea masinilor electrice, vine si urmatoarea stire - Kaufland a inaugurat prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania.

Reteaua de statii va fi disponibila oricarui sofer de masini electrice sau hibride plug-in, gratuit si non-stop, in parcarile a noua magazine Kaufland de pe axa Arad - Constanta si pe autostrada A2.

1.jpg

Primul punct de incarcare din această retea, instalat in parcarea magazinului Kaufland de pe strada Barbu Vacarescu din Capitala, este deja functional si deschis publicului.

Pana la sfarsitul lunii aprilie va fi functional si punctul de incarcare din Ploiesti, iar intreaga retea de incarcare va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2016.

Noile statii de incarcare rapida a vehiculelor electrice vor fi deshise treptat anul acesta in parcarile magazinelor Kaufland din orasele Arad, Timisoara, Deva, Sebes, Sibiu, Ramnicu Valcea, Pitesti, Bucuresti si Constanta, precum si pe autostrada A2.

Kaufland Romania a achizitionat, cu aceasta ocazie, o flota de 18 masini nepoluante (zero emisii), 100% electrice. Pentru inceput, cu prilejul lansarii retelei, trei dintre aceste masini vor fi donate unor ONG-uri.

2.jpg
Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera