Justificarea avocatului lui Oprescu despre faptul ca primarul Bucurestiului avea 25.000 de euro in masina

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ziua de 5 septembrie 2015, primarul Bucurestiului, domnul Sorin Oprescu, a primit 25 de mii de euro, ca parte a unei intelegeri ce presupunea o mita de 60 de mii de euro. Intreaga operatiune ar fi fost filmata.

Conform comunicatului DNA primarul Bucurestiului era parte dintr-un grup infractional organizat in interiorul Primariei Bucurestiului.

In noaptea de 5 spre 6 septembrie, la orele 00.30, primarul Sorin Oprescu a fost retinut de catre procurori, pentru 24 de ore.

x.jpg

Oprescu a refuzat sa dea declaratii, insa a aparut prima reactia a lui Alexandru Chiciu, avocatul edilului.

"Este prematur sa fac declaratii la acest moment. Va rog sa intelegeti ca noi, avocatii, incercam sa tratam cu echilibru acest caz si sa nu cadem in plasa afirmatiilor nefondate.

La o prima analiza a dosarului, pot spune ca acuzatiile DNA sunt nefondate. Ele se bazeaz─â pe "deductii" ale unor persoane, fapt inacceptabil intr-o asemenea situatie. Clientul meu m-a mandatat sa va spun ca niciodata nu a cerut bani, direct sau indirect, prin intermediari, de la nimeni.

Banii nu au fost primiti de la denuntatori, iar dl. Oprescu nu stia provenienta lor. Era de datoria DNA sa clarifice mai bine acest dosar, nu sa arunce in arest un om, doar pe vorbele aruncate de alti inculpati", a declarat Chiciu.

xx.jpg

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Justificarea avocatului lui Oprescu despre faptul ca primarul Bucurestiului avea 25.000 de euro in masina
Ana
#1 -

Minciuni

Dovezile din dosar nu are voie niciun procuror sa le prezinte. Pe surse insa DNA are dovada o filmare, dar momentan nu se stie sigur nimic. Dintotdeauna avocatii apararii dezinformeaza incercand sa isi faca clientul sa para cat mai nevinovatsi procurorii absurzi.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera