In Sectorul 4 se elibereaza autorizatii temporare pentru vanzarea martisoarelor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii interesati sunt anuntati ca pana pe 20 februarie se elibereaza autorizatii temporare pentru comercializarea martisoarelor in Sectorul 4.

Drept urmare incepand de vineri, 07 februarie, pana cel mai tarziu joi, 20 februarie, persoanele fizice sau juridice se pot adresa Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4 si Serviciului Autorizare Comerciala din cadrul Primariei Sector 4, in vederea obtinerii autorizatiei temporare de functionare.

Daca vreti sa vindeti martisoare sau cadouri trebuie sa depundeti urmatoarele acte:

  • avizul de principiu, schita amplasamentului, taxa achitarii ocuparii domeniului care se obtin de la Administratia Strazilor(str. Domnita Ancuta nr. 1, Sector 1); B.C./C.I.
  • persoanele juridice trebuie sa depuna si actul constitutiv al societatii comerciale, certificatul de inregistrare al societatii comerciale, certificatul fiscal al societatii comerciale eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 ( sos. Oltenitei nr. 37-39),
  • persoanele fizice autorizate trebuie sa depuna rezolutia de la Oficiul Registrului Comertului, certificatul de inregistrare al P.F.A.,I.I., I.F., A.F., certificatul fiscal al P.F.A.,I.I., I.F., A.F. eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 (sos. Olteniței nr. 37-39).
  • actele necesare pentru ocuparea locatiilor din piete sunt: aprobarea si schita de amplasament care se obtin de la Direcția de Administrare a Pietelor; B.I./C.I.
  • persoanele juridice trebuie sa mai completeze dosarul cu actul constitutiv al societatii comerciale, certificatul de inregistrare al societatii comerciale, certificatul fiscal al societatii comerciale eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 ( sos. Oltenitei nr. 37-39)
  • iar persoanele fizice autorizate, cu rezolutia de la Oficiul Registrului Comertului, certificatul de înregistrare al P.F.A.,I.I., I.F., A.F., certificatul fiscal al P.F.A.,I.I., I.F., A.F., eliberat de D.G.I.T.L. Sector 4 (sos. Oltenitei nr. 37-39).

Se vor vinde martisoare si cadouri in perioada 20 februarie – 8 martie in locurile special amenajate in sos. Berceni (statie metrou Piața Sudului ); statia de metrou Timpuri Noi; Calea Serban Voda (statia metrou Eroii Revolutiei), statia de metrou Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Piata Progresul si Piata Aparatorii Patriei.

Sursa thumb
2 comentarii vrei sa comentezi?

In Sectorul 4 se elibereaza autorizatii temporare pentru vanzarea martisoarelor
kasyyls
#1 -

Nemultumit

De ce nu pot scoate o autorizatie in perioada martisoarelor pe persoana fizica? ma trimite dintr-un loc in altu.m-am dus prima oara la primaria sec. 4, cei de acolo ma trimis la primaria capitalei fara niciun act doveditor sau ceva de genu, cei de la primaria capitalei ma trimis la administratia strazilor. Str. Domnita Ancuta, nr. 1 sector 1.Iar acolo am intalnit o Doamna care mi-a lasat de dorit incercare de a vinde legal anumite produse legate de "martisoare".adica mia ras in fata si mia spus ( dar ce draga ai tu bani sa scoti o autorizatie ? iesi afara ).E posibil asa ceva ?.Se poate sa scot o autorizatie fizica sau nu, si cat costa? VA rog . Va Mumltumesc, astept mesaj.

In Sectorul 4 se elibereaza autorizatii temporare pentru vanzarea martisoarelor
Oanna
#2 -

Martisoare

Nici eu nu am.pfa..am completat doar declaratia 220 la fisc si aia a fost

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera