In centrul Bucurestiului vor fi construite doua parcari subterane - la Cismigiu si Piata Dorobanti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu este prima oara cand ne plangem de faptul ca Bucurestiul a devenit un oras ingropat in masini, asa ca tare ne bucuram cand auzim vesti despre "noi parcari."

Nimic nu se va intampla peste noapte, dar tare apreciem initiativa si abia asteptam sa vedem rezultatul final:

Doua parcari subterane vor fi construite in centrul Capitalei, cu un numar de minim 495 de locuri de parcare. Una dintre ele, cu peste 254 de locuri, va fi construita in Piata Dorobantilor, iar cealalta, care va avea minimum 241 de locuri, va fi construita in zona Parcului Cismigiu, in Piata Walter Maracineanu, informeaza economica.net.

1.jpg

Cele doua parcari vor fi construite in parteneriat public-privat, valoarea proiectelor fiind de 8 milioane de euro, respectiv 8,9 milioane de euro, potrivit estimarilor din anunturile de intentie publicate de Primaria Capitalei in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Parcarile vor avea cate doua nivele fiecare. Durata contractelor de concesiune va fi de maxim 49 de ani si va include 2 ani de proiectare si executie si 47 de ani de operare.

Finantarea va fi asigurata de investitorii privati in baza unor contracte de concesiune de lucrari publice.

Planurile de construire a acestor parcari exista de mai mult timp, insa abia anul acesta Primaria Capitalei a publicat anunturile de intentie in SEAP.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera