IKEA roaga clientii care au cumparat tobe si instrumente de percutie LATTJO sa le returneze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

IKEA isi roaga clientii care au cumparat tobe si instrumente de percutie LATTJO sa nu le mai foloseasca si sa le returneze inapoi in magazin, unde vor primi banii integrali pe produsele cumparate.

Dovada platii (bonul) nu este necesara pentru o returnare integrala a sumei.

Decizia companiei a fost luata dupa ce sase angajati IKEA au raportat faptul ca mingea de cauciuc de la betele de toba poate fi desprinsa sau desurubata.

1.jpg

Mingea respectiva poate fi inghitita de cei mici si se pot ineca; pana acum nu au fost raportate incidente de acest fel.

In urma acestor raportati, toate betele de toba si instrumentele de percutie LATTJO au fost retrase imediat de la vanzare si de pe site.

"Dezvoltam produse pentru a stimula creativitatea copiilor si nevoia lor naturala pentru joaca. Copiii nu se gandesc la siguranta atunci cand se joaca, asa ca este obligatoriu sa ne gandim noi atunci cand cream produse.

Siguranta clientilor este prioritara pentru noi. Toate produsele sunt testate si respecta toate standardele de siguranta si legislatia in vigoare din tarile unde sunt vandute.

Insa procesul de dezvoltare a produselor IKEA presupune si faptul ca proiectam si propunem spre vanzare numai produse pe care le-am oferi si propriilor nostri copii.

In ciuda testelor de siguranta aprobate pentru jucarii, am hotarat sa rechemam betele de toba si instrumentele de percutie LATTJO ca o masura de precautie pentru a evita riscul producerii oricarui incident," spune Cindy Andersen, Business Area Manager pentru produse pentru copii la IKEA.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera