IKEA retrage 6 tipuri de ciocolata si ii roaga pe cei care au cumparat sa o returneze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare IKEA, care are un magazin in zona comerciala Baneasa din Bucuresti, anunta ca retrage sase tipuri de ciocolata.

Compania ii informeaza pe clientii care au cumparat batoane de ciocolata cu lapte cu merisoare sau cu alune de padure, bucati de caramel ori pasta tartinabila cu aroma de ciocolata, ca acestea nu sunt sigure pentru persoanele alergice la alune si/sau migdale si ii cheama pe cei care nu le-au consumat inca sa le aduca inapoi la magazin, unde vor primi inapoi suma integrala pe care au platit-o pentru produs.

Produsele rechemate sunt Choklad Lingon & Blabar (18,5 lei), Choklad Ljus (2,5 lei), Choklad Not (4 lei), Godis Chokladkrokant (20 lei), Godis ChokladrAn (9,5 lei) si Chokladkrokand Bredbar (12 lei).

1.jpg

Alunele si migdalele au fost gasite frecvent, si nu ocazional, in cele sase produse, ceea ce subliniaza ca aceste produse de ciocolata nu sunt sigure pentru a fi consumate de catre persoanele alergice sau sensibile la acesti alergeni. Informatia de pe eticheta nu raporteaza suficient de clar prezenta frecventa a acestor ingrediente, informeaza retailerul.

Compania ii asteapta pe clientii alergici la alune sau migdale, care au cumparat produsele respective aflate in termenul de valabilitate, sa le aduca inapoi in magazinul Ikea din Bucuresti, unde vor primi inapoi suma integrala platita pentru produs.

Termenul de valabilitate se gaseste pe spatele ambalajului (AAAA/LL/ZZ A – anul, L – luna, Z – ziua de fabricatie).

Magazinul IKEA din Bucuresti a vandut aproximativ 247.000 de bucati din cele sase produse si nu a inregistrat sesizari din partea consumatorilor.

90949958961.jpg

In prezent, niciunul dintre aceste produse nu se mai gaseste la vanzare in magazinul IKEA din Bucuresti.

IKEA a mai rechemat patru produse de la inceputul anului si pana acum: ciocolata neagra Chokland Mork, pentru ca avea continut de lapte si alune insuficient declarat, bazele de lampadar si de veioza Gothem, din cauza riscului de soc electric, pelerina de liliac Lattjo, dupa ce trei copii au avut urme si zgarieturi in zona gatului in timpul jocului, si barierele de siguranta Patrull, care pot permite caderea copiilor pe scari.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera