Ger, temperaturi pe minus si un strat de 15 centimetri de zapada saptamana viitoare in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Agenta Nationala de Meteorologie anunta schimbarea vremii incepand cu saptamana viitoare. Ninsori abundente, viscol, ger si ploi ne asteapta in Capitala si in alte zone din tara.

Duminica si inceputul saptamanii viitoare va veni cu o vreme in continua racire, cu nopti geroase, cu temperaturi care vor cobora, in special in depresiunile din estul Transilvaniei, poate chiar sub -15 grade, izolat chiar mai coborate.

Cerul va ramane mai mult acoperit, va patrunde aer rece, temperaturile vor fi în scadere, insa atunci cand norii se vor mai rari si in prezenta stratului de zapada ce se va depune cu siguranta gerul va fi practic la el acasa. Cel mai probabil, marti si miercuri dimineata, ar fi temperaturi si in Capitala sub -12, -14 grade. In tara, prin Transilvania, Moldova, Maramures vor fi temperaturi sub -15, -17 grade, in depresiuni si la munte sub -20 de grade, a declarat Elena Mateescu, director ANM.

Mai mult, atat in tara, cat si in Capitala se va depune strat consistent de zapada, va fi ger si viscol.

In Bucuresti, in cazul cel mai bun,stratul de zapada va fi undeva la 15 centimetri. In cazul cel mai rau se pot depasi 20-30 de centimetri, vantul va fi foarte intens, vizibilitatea redusa, senzatia de frig accentuata, n-ar fi exclus sa se formeze troiene si in Capitala si in partea sudica si de sud-est a tarii pana in prima parte a zilei de sambata chiar si duminica dimineata ar mai fi si ploi.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera