Gara de Nord are un sistem nou si modern de depozitare a bagajelor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

N-o fi Gara de Nord cel mai frumos spatiu din Bucuresti, dar este unul important si, mai nou, modern, datorita sistemelor de depozitare a bagajelor.

Calatorii au acum la dispozitie spatii de depozitare a bagajelor dotate modern, inclusiv cu conexiuni USB si prize pentru incarcarea telefoanelor mobile sau a laptopurilor.

Spatiile sunt de trei dimensiuni, in functie de bagaje, si trei ore costa 5 lei, iar 12 ore costa doar 10 lei.

1.jpg

"In Gara de Nord, incepand cu luna decembrie, a fost instalat un nou sistem de depozitare a bagajelor", spune directorul general interimar al CFR SA, Marius Chiper.

Sistemul folosit deja in tarile occidentale a fost implementat de o companie privata, iar CFR nu a facut nicio investitie in acest sens.

"Sistemul se numeste ROmobility si are scopul de a asigura depozitarea bagajelor calatorilor care doresc sa mearga sa viziteze orasul sau au de rezolvat diverse probleme in Bucuresti", spune Chiper.

Sistemul are inchidere electronica, este supravegheata de camerele de filmat si functioneaza pe principiul tichetelor de parcare, tarifarea fiind aplicata pentru timpul in care aceste spatii de depozitare a bagajelor sunt ocupate.

2.JPG

"Intentia noastra este ca acest sistem sa fie mai intai implementat la stadiul de pilot si sa vedem cumva reactia calatorilor si folosirea in mod mai fluent si mai intensiv, dupa care intentionam sa extindem colaborarea cu aceasta companie sau cu alta companie care furnizeaza servicii similare si sa il extindem in toate marile orase care au destinatie turistica sau destinatie de tranzit, pentru a putea veni in sprijinul calatorilor", a mai spus Marius Chiper.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera