Gabriela Firea sustine ca toate familiile din Centrul Vechi ar trebui sa paraseasca zona

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De cand a devenit primar, Gabriela Firea o tine din declaratii in declaratii:

  • ultima pe lista este - toate familiile din Centrul Vechi trebuie sa paraseasca zona

1.jpg

Gabriela a spus ca familiile din Centrul Vechi trebuie sa primeasca o alternativa locativa, deoarece toate cladirile de acolo prezinta risc seismic.

Din punctul meu de vedere, toata acea zona va trebui sa fie eliberata, este o zona cu risc seismic, toate acele familii vor trebui sa primeasca o alternativa locativa, sa mearga in alte spatii pentru ca municipalitatea sa inceapa sa consolideze acele cladiri, acolo unde este posibil.

Nu putem sa stam sa asteptam cum trec zilele, saptamanile, lunile si, Doamne fereste, daca se intampla ceva, noi abia atunci sa ne facem reprosuri si sa ne gandim de ce acei oameni au ramas in acele cladiri cu risc seismic.

Din punctul meu de vedere, este o urgenta si ma voi apleca cat de curand asupra acestei probleme, a spus Firea la Antena 3.

3.jpg

Primarul Capitalei a vorbit si despre constructia de locuinte sociale pentru tineri si cei evacuati.

Oamenii aceia au ajuns sa aiba o viata distrusa si distorsionata, pentru ca pur si simplu au fost scosi din case si lasati pe drumuri. Nu toti aveau bani sa-si cumpere case, nu toti au bani pentru chirii decente si stau in niste conditii inimaginabile.

Din punctul meu de vedere, o prioritate pentru primarii de sectoare si pentru mine este construirea de locuinte atat pentru tineri — locuinte sociale — locuinte pentru cei care au fost nevoiti sa plece din aceste case si pentru familiile care locuiesc in cladiri cu risc seismic si asta cat se poate de repede.

Primarii de sectoare, in intalnirile pe care le-am avut, au identificat zone in care putem sa incepem sa construim.

2.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera