Finalizarea magistralei 4 a metroului, tronsonul dintre Parcul Bazilescu si Straulesti, se amana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primul tunel din sectiunea magistralei 4 Parc Bazilescu - Straulesti a fost finalizat in Iunie 2015, insa finalizarea magistralei se amana acum pentru anul 2017, in conditiile in care anul acesta Metrorex estima  finalizarea lucrarilor in cel de-al doilea semestru al anului 2016.

"Lucrarile pentru finalizarea celor doua statii de metrou catre Bucurestii Noi vor mai dura 2 ani de zile", a declarat anul trecut pentru Metropotam Aurel Radu, directorul general al Metrorex.

„La termenele de implementare, nu este niciun secret, lucrarile sunt intarziate. Trebuiau sa fie la mijlocul anului... s-a dus la 2017, deci se duce la 2017 la inceput”, a declarat Marian Costescu, ministrul Transporturilor.

Interstatia Straulesti - Laminoarului face parte din sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti a magistralei 4, lucrarile incepand in data de 31.10.2012 cu tunelul, galeria, statiile, depoul, terminalul multimodal. Sapaturile la interstatie  au inceput in data de 16 Aprilie 2015, cu ceremonia de sfintire a locului.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera