Federatia Romana de Rugby va lansa o baza sportiva ultramoderna pe Bd. Marasti din Capitala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Federatia Romana de Rugby isi propune sa lanseze o baza sportiva ultramoderna pe Bd. Marasti din Capitala, in apropierea Pietei Presei.

Planul Urbanistic Zonal pentru realizarea acestui proiect este supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti si presupune si infiintarea unui centru de recuperare medicala, un camin pentru sportivi, o gradena noua si o parcare.

In plan este programata si amenajarea unei piatete publice de 1200 metri patrati.

Noile constructii vor avea un regim de inaltime cuprins intre minim 7 m si maxim 18 metri inaltime, iar arhitectura noilor cladiri va respecta caracterul arhitectural general al bulevardului, inscriindu-se, inainte de toate, in scara definita de cladirile existente.


Sursa foto

In planul Urbanistic se mai precizeaza ca se interzic suprafetele vitrate de mari dimensiuni, imitatiile de materiale sau utilizarea improprie a materialelor si culorilor stridente.

Inspre Bd. Marasti vor fi amplasate cladirile de birouri, camin pentru sportivi, vestiare ale FRR, iar spre str. Alexandru Constantinescu se va organiza Centrul de Recuperare Medicala Sportiva.

Va fi prevazută o parcare ce va deservi dotarile FRR, dar va fi deschisa publicului atunci cand nu se desfasoara competitii. Zona de acces dinspre Bulevardul Marasti va fi prevazută cu o piateta publica urbana, destinata atat accesului in centrul sportiv, dar si utilizarii cotidiene, se mai arata in proiect.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera