Dovada amenzilor de circulatie poate fi trimisa de acum pe email la Politie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Iata ca se intampla si vesti bune in sistemul birocratic din Romania - Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) anunta ca dovada platii unei amenzi de circulatie sau copia actului de identitate pentru obtinerea cazierului judiciar pot fi trimise pe adresa de e-mail a fiecarui inspectorat de politie judetean sau a Politiei Capitalei.

Pe site-ul nostru - www.politiaromana.ro - la sectiunea Politia Romana/Unitati teritoriale, puteti gasi legaturi catre unitatile teritoriale de politie.

1.jpg

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile postale sau pentru a nu va mai deplasa la unitatea de politie, trebuie sa transmiteti dovada platii amenzii la e-mailul unitatii teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sanctionat.

De asemenea, nu mai este nevoie sa veniti cu copie xerox a cartii de identitate pentru a obtine documente eliberate de politie. Este suficient sa transmiteti copia scanata a documentului de identitate pe e-mailul inspectoratului de politie judetean sau al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, anunta IGPR.

2.jpg

Important de notat este si faptul ca pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicita timbrul fiscal in valoare de 2 lei.

Certificatul de cazier judiciar se elibereaza, de regula, pe loc, sau in cel mult 3 zile de la data solicitarii, in situatiile in care cererea este depusa in Romania.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera