Dovada amenzilor de circulatie poate fi trimisa de acum pe email la Politie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Iata ca se intampla si vesti bune in sistemul birocratic din Romania - Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) anunta ca dovada platii unei amenzi de circulatie sau copia actului de identitate pentru obtinerea cazierului judiciar pot fi trimise pe adresa de e-mail a fiecarui inspectorat de politie judetean sau a Politiei Capitalei.

Pe site-ul nostru - www.politiaromana.ro - la sectiunea Politia Romana/Unitati teritoriale, puteti gasi legaturi catre unitatile teritoriale de politie.

1.jpg

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile postale sau pentru a nu va mai deplasa la unitatea de politie, trebuie sa transmiteti dovada platii amenzii la e-mailul unitatii teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sanctionat.

De asemenea, nu mai este nevoie sa veniti cu copie xerox a cartii de identitate pentru a obtine documente eliberate de politie. Este suficient sa transmiteti copia scanata a documentului de identitate pe e-mailul inspectoratului de politie judetean sau al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, anunta IGPR.

2.jpg

Important de notat este si faptul ca pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicita timbrul fiscal in valoare de 2 lei.

Certificatul de cazier judiciar se elibereaza, de regula, pe loc, sau in cel mult 3 zile de la data solicitarii, in situatiile in care cererea este depusa in Romania.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera