Declaratia ministrului Transporturilor: cand va fi reluat traficul la suprafata in Drumul Taberei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu credem ca mai exista cineva care sa nu se fi intrebat macar o singura data: cand vor fi gata lucrarile la Magistrala 5 de metrou? La fel cum cu siguranta nu exista sofer care sa nu se fi enervat din cauza traficului ingreunat din Drumul Taberei.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a tinut sa ii linisteasca pe cei care au masini si a declarat ca traficul de suprafata in acest cartier va fi reluat in mare parte pana la sfarsitul lunii decembrie.

Partea buna este ca in momentul acesta se pot continua lucrarile (la magistrala 5 de metrou — n. r.) si se lucreaza subteran, fara sa mai incurcam foarte mult traficul la suprafata. Traficul la suprafata va fi reluat si el in mare parte la sfarsitul anului — asta este vestea buna—, deci in sfarsit acel cartier va fi deblocat dupa eliberarea celor sase statii din noua, a spus Costescu la sfarsitul viziteii sale pe santierul magistralei de metrou M4 Parc Bazilescu - Depoul Straulesti.

In plus, Catalin Homor, directorul de investitii al Metrorex, a declarat ca magistrala M5 ar putea fi gata anul viitor.

Programul pe care noi l-am stabilit este ca la sfarsitul anului viitor sa putem pune in functiune acea sectiune de magistrala. Intarzierile sunt de un an si jumatate — un an si sapte luni. Imi cer scuze pentru disconfortul creat, dar acesta este impactul unui proiect major. Nu putem inventa o tehnologie prin care sa nu perturbam zona. Asta este o tehnologie care se foloseste in toata lumea.

Sa speram ca cei doi au spus adevarul si nu ne va prinde sfarsitul lui 2016 tot fara metrou in Drumul Taberei. Pana una alta, hai sa vedem cum vor arata statiile la suprafata.

Eroilor

Academie

Romancierilor

Valea Ialomitei

Brancusi

Raul Doamnei

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera