De ce s-a deschis parcul Drumul Taberei si apoi s-a inchis la loc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai multi cetateni s-au bucurat in clipa in care au auzit ca Parcul Drumul Taberei s-a deschis, insa adevarul este ca parcul s-a inchis imediat la loc.

Potrivit Primariei Sectorului 6, Parcul Drumul Taberei a fost deschis temporar pentru copiii unor gradinite din Sectorul 6 care, impreuna cu parintii, au fost invitati sa viziteze noile locuri de joaca.

Evenimentul a fost dedicat celor mici, o mini-zi a portilor deschise, iar actiunea a primit acordul conducerii institutiei in cursul saptamanii trecute.


Foto iunie 2014

Intr-un comunicat emis de reprezentantii primariei se precizeaza ca  speculatiile potrivit carora deschiderea temporara a parcului s-ar fi facut la diverse presiuni ale unor protestatari sunt eronate si rau intentionate.

Administratia publica locala actioneaza in baza si in spiritul legii, deci activitatea primariei nu poate iesi din cadrul legal.

Primaria Sectorului 6 specifica faptul ca intelege nerabdarea cetatenilor, dar procedurile de implementare a proiectelor derulate prin fonduri europene trebuie respectate cu strictete, in asa fel incat amenajarea Parcului Drumul Taberei sa se incheie cu succes, cat mai curand posibil.


Foto iunie 2014

Demararea lucrarilor de modernizare au inceput in primavara lui 2013 si potrivit informatiilor primite, aceste s-ar apropia de final.

Reprezentantii primariri sustin ca lucrarile sunt in termen si ca procesul trebuie sa urmeze pasii legali si reglementarile specifice proiectelor realizate prin fonduri europene nerambursabile.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera