Curtea Europeana de Justitie a hotarat ca taxa auto din Romania este ilegala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O veste buna pentru soferii din Romania - Curtea Europeana de Justitie a hotarat ca taxa de mediu/ poluare pe care statul roman o incaseaza de la populatie la inmatricularea masinilor noi este ilegala.

In ciuda litigiilor pierdute si a costurilor uriase pentru statul roman, celebra taxa auto introdusa de Rovana Plumb nu a fost anulata.

Taxa auto a fost modificata de cateva ori, dupa deciziile instantei europene, dar guvernantii nu au anulat-o, informeaza romaniatv.net.

2.gif

Curtea Europeana de Justitie din Luxemburg considera ca este o taxa discriminatorie si, astfel, multi romani vor putea sa-si recupereze banii platiti ilegal pentru inmatricularea masinilor.

Avocatul general al Curtii sustine ca aceasta taxa este o modalitate incorecta a statului roman de a lua bani de la proprietarii de autoturisme.
1 comentariu

Curtea Europeana de Justitie a hotarat ca taxa auto din Romania este ilegala
gowriel
#1 -

ramane cum am stabilit...

este ilegala dar valabila?! cum e posibil asa ceva?! rovana plumb trebuie actionata in instanta/judecata pentru abuz si furt,ca altfel nu vad ce ar putea fi taxa asta aberanta! de ce nu face nimic DNA-ul? de ce nu este eliminata din scena politica si partid nemernica asta imputita numita rovana plumb? de ce trebuie sa ne pierdem timpul si banii prin tribunale dand in judecata statul pentru o mizerie impusa de o jegoasa comunista PSD-ista? clar "ONLY IN ROMANIA"...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera