Cum sa vezi gratis concertul extraordinar de Craciun Johan Strauss Ensemble din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 21 decembrie, in proaspat renovata Sala Mare a Teatrul National, va avea loc concertul de Craciun Johan Strauss Ensemble.

Pretul unui bilet variaza intre 95 si 300 lei.

Daca vreti sa va bucurati de sunetul pur vienez, dar nu dispuneti de banii necesari pentru concertul de la TNB, sa stiti ca exista o varianta prin care puteti vedea acest concert si gratis.

1.jpg

In cadrul proiectului Capitala Bucuriei, Primaria Sectorului 1 ii invita pe cei din oras in fata sediului din Banu Manta nr. 9, in ziua de 20 decembrie, incepand cu ora 19:00.

Atractia concertelor sustinute de orchestra austriaca se datoreaza, in mare parte, magnetismului dirijorului Russel McGregor, astazi concertmasterul Palatului Schonbrunn din Viena.

"In acest an le-am pregatit melomanilor din Sectorul 1, si nu numai, o serie de concerte de inalta tinuta. Capul de afis al evenimentului il constituie concertul celebrei orchestre austrice Johan Strauss Ensemble, care va aduce magia vieneza la Bucuresti.

Locuitorii Sectorului 1 sunt invitati in fiecare seara, incepand din 18 decembrie pana in ajunul Craciunului, sa intampinam impreun Nasterea Domnului", a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Motoc.

2.jpg

Ce parere aveti, mergeti sa-i vedeti pe muzicienii vienezi sau nu?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera