Cum să purtați o cămașă elegantă în moduri diferite

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că există mai multe moduri de a purta o cămașă. Cel mai probabil asociați o cămașă cu un costum de afaceri, presupunând că doar pentru asta este potrivită. Cu toate acestea, puteți crea multe stiluri diferite prin intermediul acestei singure haine pentru bărbați.

Aceeași cămașă poate fi folosită atât pentru evenimente formale, cât și pentru un weekend casual cu prietenii. Odată ce știți cum să vă jucați cu detaliile pentru această piesă de îmbrăcăminte, vă veți deschide garderoba și vă veți modifica stilul.

Purtați o cămașă cu un costum pentru o ținută formală

Când oamenii se gândesc la cămăși pentru bărbați, tind să presupună că acestea sunt asortate cu o ținută formală. Iar când vine vorba de a vă îmbrăca elegant, poate cea mai critică regulă a cămășilor este că trebuie să vă băgați cămașa înăuntru în pantaloni.

Aceasta ajută la lustruirea aspectului și vă împiedică să arătați neglijent purtând cămăși pentru bărbați. La urma urmei, a vă îmbrăca bine înseamnă să fiți atent la detalii.

Nu uitați, nu vă băgați cămașa în lenjeria intimă; acest lucru ar putea duce la o dezvăluire destul de jenantă dacă cămașa vă scoate talia din pantaloni. Pentru o asigurare suplimentară că cămașa va rămâne bine îndesată, puteți adăuga sub pantaloni șlițuri de cămașă discrete.

Cel mai important, trebuie să vă asigurați că cămașa vi se potrivește perfect. Indiferent de croială, cămașa trebuie să arate ca și cum ar fi fost făcută doar pentru dvs. Cu toate acestea, cu cât cămașa este mai subțire, cu atât aveți mai multe șanse să evitați umerii buclucași. În acest fel, veți preveni și partea de jos a cămășii să se adune în jurul taliei.

Alegeți o cămașă albă pentru un look mai tradițional

Cămășile albe sunt cea mai tradițională abordare pentru costume, în principal pentru că sunt cea mai formală culoare pentru cămășile de gală. În plus, aceste cămăși pentru bărbați arată impecabil atunci când sunt curate și perfect călcate.

De asemenea, un alb impecabil pe lângă un costum închis la culoare creează un contrast uimitor, care face un look clasic. Un bonus al faptului că aveți la îndemână o cămașă albă este că se asortează cu orice. Toate costumele arată bine cu o cămașă albă imaculată.

Dar nu trebuie să optați doar pentru alb; puteți alege o altă culoare deschisă dacă vreți o schimbare, inclusiv si pentru alte haine barbati;. Totuși, înțelegeți că un albastru deschis sau un roz pal, deși acceptabile, vă vor face ținuta ceva mai puțin elegantă și nu sunt potrivite pentru evenimente black-tie.

Adăugați o cravată pentru mai multă formalitate

Dacă cămașa are un guler ascuțit, cel mai bine este să includeți o cravată. Acest tip de guler este conceput pentru a pune în evidență o cravată. Nu uitați să păstrați nodul centrat, chiar deasupra nasturelui de sus. Dacă este chiar și puțin strâmb, veți arăta dezechilibrat sau ca și cum ați fi băut câteva pahare.

Materialul cravatei contează și el. De exemplu, mătasea este cea mai populară țesătură pentru o cravată formală; strălucirea conferă o senzație de lux întregii ținute. Iarna, lâna este acceptabilă, dar nu la fel de elegantă. O cravată tricotată nu este niciodată o cravată elegantă; este potrivită doar pentru ocazii casual.

Asortați-vă look-ul cu pantofi elegantă formali Oxford

Atunci când purtați cămăși pentru bărbați cu o ținută formală, aveți nevoie de un stil de pantofi care să se potrivească cu restul ansamblului dvs. Acest tip de ținută necesită un pantof Oxford.

Pantofii Oxford sunt cei mai formali dintre pantofii bărbătești de gală, dar sunt și foarte versatili.

Este foarte inteligent să investiți într-o pereche de pantofi elegantă Oxford de calitate. Bineînțeles, aveți nevoie de ei atunci când vreți să fiți elegant, dar îi puteți purta și pentru ocazii ceva mai casual. Derby-urile sunt, de asemenea, acceptabile, dar nu la fel de formale.

Evenimentele semi-formale vă oferă o flexibilitate mult mai mare în ceea ce privește ceea ce puteți purta. Bineînțeles, există încă o mulțime de căsuțe conservatoare pe care trebuie să le bifați, dar veți descoperi că acest stil vestimentar este undeva între black tie și business professional.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera