Cum sa desfunzi tevile din bucatarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cum sa desfunzi tevile din bucatarie este poate intrebarea pe care si-o pune orice tanar care sta in chirie si are urmatorul obicei: arunca zatul de cafea, resturile de mancare, samburi sau ulei in cuva chiuvetei.

E mai usor si mai comod sa faci asta, insa in aproximativ 3 saptamani o sa va treziti cu un miros nu foarte placut in casa si cu zat de cafea care da pe afara. Si inca ceva, apa care nu se mai scurge; practic o balta urat mirositoare in casa.

Problema are o solutie, insa depinde de gravitatea situatiei. De exemplu la prea mult zac de cafea si ulei, nici macar Mr Muscle nu face fata. In comert mai exista granulele de la Peak, pe care le puteti amesteca cu apa rece sau fiarta si care teoretic ar desfunda tevile. 

In cautarea unei solutii pentru balta urat mirositoare din bucatarie, am descoperit 3 combinatii care functioneaza, daca le practicati cateva zile la rand.

1. Bicabonat de sodiu si apa fiarta. Turnati mai intai bicarbonatul, apoi apa fiarta si lasati pana incepe sa faca bule. Mirosul este insuportabil, insa reziduurile vor iesi la suprafata.

2. Otet si apa fiarta. Turnati amestecul in cuva si asteptati.

3. Sare si apa fiarta. Turnati sarea pe teava si apoi un litru de apa fiarta.

In cazul in care problema nu se rezolva si chuiveta arata ca in imaginea de mai jos, e timpul sa va dati batuti, pentru ca e nevoie de un instalator.


Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera