Cum să alegeți mobila de baie potrivită

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vreți o baie strălucitoare și plină de vivacitate? Ei bine, introduceți cel mai bun mobilier în ea. Proiectați o zonă de depozitare în baia dvs. și elevați-o instantaneu. Cu toate acestea, trebuie să vă orientați bine, în ceea ce privește alegerea mobilierului. Alegeți mobilier de baie greșit și veți face din baia dvs. un spațiu plictisitor.

Cu o mobilă de baie bună, puteți obține un dulap de depozitare care va păstra lucrurile organizate. Pe aceste linii, iată cum să alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta.


Stabiliți ce vreți să depozitați

Primul pas în alegerea mobilierului pentru baie este să planificați la ce îl veți folosi. Luați în considerare lucrurile pe care le veți depozita în mobila de baie. Este pentru rolele de hârtie igienică? Vreți să depozitați jucăriile copilului dumneavoastră? Cauți o zonă de depozitare pentru prosoape?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care ar trebui să vi le puneți înainte de a alege mobila de baie. Mobila de baie poate fi folosita pentru a depozita multe efecte personale - inclusiv bijuterii, parfumuri etc.


Tipul de mobilier

Determinați tipul de mobilier de care aveți nevoie în baie. Puteți obține o multitudine de posibilități atunci când vine vorba de încorporarea mobilierului în baia dumneavoastră. Așadar, este important să vă evaluați mai întâi nevoile înainte de a alege mobilierul. Următoarele sunt opțiuni populare din care ați putea alege:

● Mobilier pe podea - puteți opta pentru mobilier pe podea, cum ar fi vitrine, dulapuri, rafturi, etc. Cu această opțiune, aveți mobilier care este ușor accesibil. Cu toate acestea, trebuie să o planificați bine dacă doriți să o faceți bine. Asigurați-vă că mobila pe care o aduceți în baie face ca spațiul să fie spațios, dar și aerisit.

● Mobilier montat pe perete - o altă opțiune excelentă este să optați pentru obiecte mai mici, cum ar fi dulapuri, dulapuri cu oglindă, precum și dulapuri pentru medicamente. De asemenea, puteți opta pentru corpuri de baie mai mari, suspendate pe perete, care prezintă spații pentru dulapuri, sertare etc. Această opțiune vă permite să aveți o chiuvetă deasupra.

Așadar, dacă acestea sunt lucrurile pe care le căutați la un dulap de bucătărie, atunci optați pentru mobila montată pe perete. Cel mai bun lucru la mobila montată pe perete este că lasă podeaua de dedesubt deschisă și la vedere - ceea ce face ca spațiul să fie mai mare. Această opțiune este ideală pentru o baie de familie aglomerată.


Stil de mobilier popular

Următoarele sunt stiluri de mobilier populare pentru o baie modernă:

● Dulapuri de perete cu oglinzi - dulapurile sunt ideale pentru băile mai mici. Puteți folosi dulapurile pentru a depozita obiecte mici care s-ar putea pierde într-un dulap mai mare.

● Unități de vanitate/console - acest stil implică asocierea chiuvetei și a mobilierului pentru a economisi spațiu în baie. În acest caz, sertarele și dulapurile pot fi folosite pentru depozitare. În plus, puteți include un sertar subțire în consolele elegante de tip masă. Cu toate acestea; asigurați-vă că acestea sunt poziționate sub bază pentru a crea un spațiu de blat.

● Unități de toaletă + chiuvetă - puteți opta, de asemenea, pentru o combinație de unități de toaletă plus chiuvetă (adică două accesorii). Cu toate acestea, asigurați-vă că tubulatura este ascunsă - mai ales dacă doriți ca spațiul să fie îngrijit, cu o capacitate de depozitare suficientă.


Montat vs. independent

Mobila montată economisește spațiu și vă permite să vă împachetați baia, fără să o faceți să pară înghesuită. În plus, acest stil poate crea acea senzație estetică în baie. Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unui aspect clasic, modern, tradițional sau elegant - gândiți-vă la mobilier montat.

Pe de altă parte, mobila independent poate adăuga acel farmec suplimentar în baia dvs. De exemplu, acest tip de mobilier este ideal în realizarea unui punct focal incredibil în baie. Partea bună a mobilierului independent este că puteți schimba poziționarea pentru a reflecta preferințele dvs. Încercați să maximizați spațiul atunci când poziționați mobila freestanding.

Cu mobila pentru baie, puteți obține diferite stiluri. De la contemporan, minimalist, până la aspectul clasic - mobila de baie are atât de multe de oferit în ceea ce privește stilurile.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera