Cum arata primul container din Bucuresti de colectare a hainelor care vor fi donate in scop umanitar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O veste buna si un lucru si mai bun pentru cei care traiesc in Bucuresti - incepand cu 10 martie, cei care au prea multe haine acasa pe care nu le mai folosesc, le pot dona oamenilor nevoiasi prin containerul colector instalat in fata cladirii Ambasadei Republicii Cehe si a Centrului Ceh (Strada Ion Ghica nr. 11).

Containere asemanatoare exista deja in peste 90 de localitati din Romania, dar cel din fata Ambasadei Cehiei va fi primul din Bucuresti.

2.jpg

La inceputul proiectului am strans haine pentru ajutorarea refugiatilor din tabara din Serbia. Am organizat tot procesul, am anuntat colecta, am impartit donatiile si ne-am ocupat de transport.

Ne-am dat seama ca in Bucuresti nu exista inca niciun loc unde sa se colecteze haine sau incaltaminte in scopuri caritabile. Ne-ar placea ca, prin amplasarea primului container pentru textile in fata cladirii noastre, sa inspirăm si alte organizatii sa faca locuri de colectare similare, spune directorul Centrului Ceh, František Zachoval.

Hainele pe care oamenii le vor lasa îin containerul din fata Ambasadei Cehiei vor ajunge apoi la organizatiile nonguvernamentale locale care le vor distribui oamenilor nevoiasi din Romania si din strainatate.

Organizatorii vor astfel sa reactioneze la diferitele situatii in care este nevoie de ajutor umanitar si totodata sa ajute grupurile de persoane defavorizate care au nevoie de ajutor permanent.

1.jpg
Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera