Cum arata cele 4 trenuri modernizate CFR pe ruta Bucuresti-Ploiesti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Incepand cu 12 octombrie, CFR a pus in circulatie, pe ruta Bucuresti-Ploiesti, 4 trenuri modernizate.

Informatia a fost pusa pe pagina oficiala de Facebook a Ministerului Transporturilor.

Ruta feroviara Bucuresti-Ploiesti este printre putinele din tara unde trenul poate circula cu 160 de kilometri/ora.

08111663831.jpg

Garnitura trenurilor modernizate este formata din patru vagoane etajate cuplate intre ele, un vagon clasa 1 si trei de a 2-a si au o capacitate totala de peste 270 de locuri.

Lucrarile de imbunatatire a gradului de confort din cele patru trenuri au fost realizate din fonduri proprii CFR Calatori, la Revizia de Vagoane Bucuresti Basarab.

2.jpg

Iata cateva dintre comentariile utilizatorilor care au mers cu trenurile noi:

Am mers azi cu IR 1551, trenul a fost tras pe linie cu intârziere insa a recuperat pe parcurs. Condiții civilizate in vagoane, grad de umplere aproximativ 95%. Parerea mea este ca trenul poate scoate sub 40' pe aceasta ruta cu lejeritate.

Eu l-as retrograda la tren regio avand in vedere ca parcurge 60km in 50 minute cu oprire in 2 statii din parcurs (pentru o sectie pe care se poate circula cu 160km/h, iar viteza constructiva a ramei TE fiind de 120km/h).

Arata destul de frumos....parerea mea si sugerez CFR in loc sa faca atatea controale pentru prinderea celor care nu au bilete...de ce nu pun accesul in gara spre vagoane sa il poti face numai daca ai bilet utilizand-ul la bariere....Sistemul de la metrou....ar scuti mult asa si ca aici in anglia chiar functioneaza! 35 minute este demn pt un rang superior.

3.jpg

CFR mai are ceva drum de parcurs pana ajunge la standardele internationale si poate ar fi cazul ca astfel de vesti sa fie date mai des. Voua cum vi se pare?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera