Controlorii RATB vor fi usor de identificat de acum inainte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca pana in prezent, controlorii RATB actionau incognito, iata ca acest lucru se va schimba, iar ei vor incepe sa fie foarte usor de identificat.

Controlorii RATB au inceput sa poarte veste inscriptionate.

Masura aplicarii unor elemente de identificare pe hainele controlorilor de bilete face parte dintr-un set de masuri luate de Regia de Transport pentru a-i determina pe oameni sa-si valideze titlurile de calatorie, spune purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu.

2.jpg

Am instituit un nou element de identificare vizuala in randul controlorilor de bilete. Este vorba de o vesta pe care scrie Ā«Control RATBĀ», vesta prin care ne propunem intarirea autoritatii de control. Scopul nu este acela de a amenda calatorii care nu au bilet, ci de a-i determina sa-si cumpere un titlu de transport.

Profilul controlorului este altul acum. El a devenit interfata Regiei. Este reprezentantul RATB in teritoriu. El poate da informatii calatorilor privind anumite trasee, de exemplu. Consideram ca acest element de identificare vizuala este benefica pentru bucuresteni.

Schimbarea face parte dintr-un amplu proiect de imbunatatire a imaginii RATB. Vor urma si alte actiuni in acest sens.

1.jpg

Purtatorul de cuvant al RATB a mai spus ca prin acest element se asteapta si la o diminuare a contraventiilor in mijloacele de transport in comun.
1 comentariu

Controlorii RATB vor fi usor de identificat de acum inainte
Vic
#1 -

control RATB

Nu pot sa cred asemenea decizie!!! Mereu am considerat ca scopul controlrilor din RATB e sa amendeze cat mai mult, sa prinda persoana in dificultate si sa scoata banul chiar daca nu au dreptate. Am avut o situatie cand traseul era continuu in cerc si la o anumita statie s-ar fi inceput traseul de retur, de care nu stiam. Am validat tichetul la o statie anterioara dar nu a fost luata validarea in considerare. Au profitat de ocazie doar pentru a da amenda, fara sa inteleaga situatia. Raman sceptica ca pot sa se schimbe!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera