Cold galben de furtuni in tara, inclusiv in Bucuresti - harta zonelor afectate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

30 de grade in aprilie este prea mult, asa ca nu ne mira ca se anunta cateva zile mai putin calduroase si cu mai multe ploi. Doar inca este primavara, nu?

Incepand de astazi, ora 22:00 si pana miercuri la aceeasi ora, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben in mai multe judete din sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.

1.jpg

In intervalul mentionat, in regiunile sudice, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

In Oltenia, mare parte din Muntenia si sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat de grindina.

1.png

Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Viteza vantului va depasi 60...65 km/h, mai ales in Oltenia, iar la munte va sufla tare, cu peste 70...80 km/h.

Procesul de racire va continua si pe parcursul zilei de miercuri, 20 aprilie, vremea devenind răcoroasa pentru aceasta data.

In diminetile zilelor de joi 21 aprilie si vineri 22 aprilie, se va produce bruma local in depresiunile intracarpatice si Subcarpatii Getici si izolat in restul tarii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera