Circulatia tramvaiului 41 va fi deviata pentru mai multe luni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care circula cu tramvaiul 41 vor avea parte de cateva schimbari, desi nu se stie exact data cand acestea vor incepe.

Metrorex a anuntat ca urmeaza sa devieze linia de tramvai 41 in vederea continuarii lucrarilor la Magistrala 5 de metrou.

Tramvaiul 41 va avea un traseu diferit pentru cel putin 5 luni, insa nici RATB, nici Metrorex nu stiu exact momentul, informeaza b365.ro.

1__Medium_.jpg

Linia de tramvai 41 se va devia local, pe o lungime de 100 de metri, inaintea intersectiei dintre Bulevardul Drumul Taberei si strada Brasov si 50 de metri dupa intersectie, pe partea stanga in sensul de mers spre pasajul Lujerului, pentru o durata de aproximativ 5 luni, au explicat reprezentantii Metrorex.

RATB sustine ca oficial nu a luat nicio decizie, insa Constantin Tobescu, purtator de cuvant al institutiei, este de parere ca impactul asupra cetatenilor va fi unul destul de mare.

2.jpg

In contextul lucrarilor la metrou din zona probabil vor interveni modificari asupra traseului liniei 41. Oficial, acum, nu s-a luat nicio decizie. In strategie exista si aceasta modificare, avand in vedere constructia liniei de metrou. In momentul in care noi primim de la Metrorex o solicitare privind aceasta deviere atunci va pot oferi mai multe informatii. Impactul va fi foarte mare, avand in vedere fluxul de calatori de pe traseul liniei 41. Cred ca va fi reorientat catre alte terminale. Nu stiu, vor fi doua sectiuni. Cred ca se vor face bretele pentru Timisoara. Probabil vor fi si niste lucrari de infrastructura suplimentare. Nu ma pot pronunta acum, a spus Tobescu.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera