Circulatia tramvaielor pe soselele Pantelimon si Iancului va fi reluata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Neculai Ontanu, primarul sectorulu 2, a anuntat ca circulatia tramvaielor de pe soselele Iancului si Pantelimon va fi reluata incepand cu sambata , 30 ianuarie.

Asadar, masinile parcate in zona liniei de tramvai vor trebui mutate, aviz soferilor din zona.

La solicitarea RATB, Primarul Sectorului 2, domnul Neculai OnĊ£anu sprijina prin intermediul echipajelor Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, actiunea de indepartare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe linia de rulare a tramvaielor de pe soselele Iancului si Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Chisinau). 

Conducerea RATB a hotarat redeschiderea traficului tramvaielor in cele doua cartiere bucurestene is doreste ajutor pentru eliminarea autovehiculelor parcate neregulamentar pe calea de rulare. In functie de rezultatul probelor care se efectueaza in aceste zile cu vagoane de tramvaie, se intentioneaza ca de sambata, 30 ianuarie a.c. sa se reia circulatia tramvaielor pe Soseaua Iancului si pe Soseaua Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bulevardul Ferdinand si Bulevardul Chisinau), se arata in comunicatul primariei.

Lucrarile la acest tronson au inceput in vara lui 2013.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera