CFR anunta intarzieri in graficul de circulatie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca ieri am vazut cum personalul CFR este depasit de ninsoare si zapada si cum pe holul trenului este mai rau decat afara, astazi CFR ne anunta ca vor exista intarzieri in graficul de circulatie.

Compania feroviara CFR informeaza ca traficul feroviar la nivel national se desfasoara in conditii de iarna, de vant puternic, ploi sau polei, fenomene meteo care pot conduce la inregistrarea unor intarzieri in graficul de circulatie.

Personalul feroviar de specialitate este mobilizat pentru verificari, iar pe segmentele unde situatia o impune se intervine pentru remedierea eventualelor deranjamentelor tehnice produse la linia de contact si la pantografele trenurilor, din cauza rafalelor puternice de vant si a depunerii de polei.

In cursul diminetii au fost remediate doua deranjamente tehnice la linia de contact pe segmentele feroviare Pantelimon – Obor si Valea Putnei – Argestru, in prezent nefiind anuntate alte probleme pe retea. In acest moment se lucreaza in Gara de Nord pentru remedierea deranjamentului tehnic inregistrat la sistemul de informare a publicului calator.

In ceea ce priveste cursele programate pentru ziua in curs, niciun operator de transport feroviar de calatori (de stat sau privat) nu a anuntat modificari de grafic, peste 1600 de trenuri de calatori si de marfa fiind programate sa circule la nivel national.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera