Cele mai noi detalii despre iPhone 7

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit deja despre cum iPhone 7 va fi lansat in septembrie, iar daca nu mai aveti rabdare, atunci va invitam sa aflati cele mai noi detalii despre telefon, potrivit analistului chinez Ming-chi Kuo.

Kuo, cel care a prezis si in trecut cu mare acuratete cele mai multe detalii despre smartphone-urile produse de Apple, a publicat o lunga lista de informatii despre iPhone-ul care tocmai urmeaza sa fie lansat.

O parte din informatiile de mai jos confirma pe cele aflate pana acum la stadiul de zvon, dar exista si o serie de detalii pe care nu le stiam:

Noul iPhone va fi disponibil in 5 culori. Vor ramane variantele ”gold”, ”rose gold” si ”silver”. Va disparea versiunea ”space gray”, care va fi inlocuita cu ”dark black”. In plus, va fi lansata o noua culoare, intitulata ”piano black”. Este posibil ca aceasta sa fie disponibila doar pe cele mai scumpe versiuni.

2.jpg

Modelul de baza va face saltul, in sfarsit, de la insuficientul spatiu de 16 GB, la 32 GB. Cu aceasta ocazie, versiunea cea mai incapatoare de iPhone va ajunge la 256 GB.

Versiunea standard va ramane la 2 GB memorie RAM. In schimb, modelul Plus va oferi 3 GB de memorie RAM. Se pare ca Apple a fost nevoita sa creasca puterea de procesare a acestui model, deoarece sistemul foto dual are nevoie de mai multa memorie pentru procesarea si combinarea intr-o singura imagine a celor doua fotografii realizate.

Tot pe partea foto, noul sistem dual al versiunii Plus va fi compus dintr-un obiectiv ultra-angular si unul tele, ambele avand 12 MP. Se pare ca aceasta combinatie va reusi sa ofere atat zoom optic, cat si o apertura suficient de deschisa.

apple-iPhone-7.jpg
Sursa foto

Se confirma, din nou, faptul ca Apple va renunta la iesirea audio de 3.5 mm. Ca urmare, in pachet va fi livrata o pereche de casti cu cablu de conectare Lightning si un adaptor pentru iesirea traditionala. Spatiul eliberat de iesirea de 3.5 mm va fi ocupat cu un senzor care va imbunatati sistemul 3D Touch.

Prin renuntarea la iesirea audio de 3,5 mm, Apple va imbunatati rezistenta la apa a noului model, care se pare ca va beneficia de certificarea oficiala - IPX7.

Procesorul de pe noul model de iPhone va reprezenta un salt important. Acesta va folosi chipsetul A10, care va rula la o frecventa de 2,4 GHz, spre deosebire de generatia anterioara care functiona la 1,85 GHz.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera