Cei 3,3 km din tronsonul de autostrada Bucuresti - Ploiesti vor fi finalizati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In timp ce autostrada Soarelui intra in reparatii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in data de 1 februarie, a emis ordinul de finalizare a primilor 3,3 km din tronsonul de autostrada Bucuresti - Ploiesti si a nodurilor peste Centura Bucuresti si cel de la Moara Vlasiei.

1.jpg
Sursa foto

Traseul autostrazii incepe din strada Petricani-Fabrica de Glucoza, in apropiere de Mobexpert. Este o intersectie in cruce in zona Petricani, apoi proiectul are in vedere constructia unor noduri rutiere in zona Gherghitei si in Voluntari, la Strada Popasului.

Nodul rutier din zona Gherghitei face legatura Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigura legatura cu partea de nord a Bucurestiului.

Dupa iesirea din Capitala, traseul autostrazii trece in apropiere de localitatea Voluntari, apoi secțiunea se racordeaza la autostrada deja construita, au declarat oficialii CNADNR pentru capital.ro.

Cei 3,3 km de autostrada nu vor avea banda de urgenta, dar vor exista trei benzi pentru circulatie.

2.jpg
Sursa foto

Constructorul este obligat sa realizeze si sistemul de iluminare si sa monteze panouri fonoabsorbante pentru a reduce zgomotul, in conditiile in care aceasta portiune este aproape de cladiri.

Asocierea Euro Construct Trading‚ 98-Aktor se ocupa si de constructia nodului rutier de la Centura Capitalei, nodului rutier de la Moara Vlasiei si a unui spatiu de servicii de la km 10, au spus specialistii CNADNR.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera