Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit ce inseamna sa inchiriezi un apartament in Bucuresti din punctul de vedere al unei persoane care a facut acest lucru iar acum e timpul sa vedem ce ne-ar sfatui un avocat si un agent imobiliar.

Pentru acest articol am discutat cu Carmen Ursu, Avocat in Baroul Bucuresti si Sandra Pipera, Agent imobiliar si Director de Vanzari Departament Rezidential Unirii si Vitan Mall Galaxy Imob.

Pasii mari pe care trebuie sa-i urmezi sunt simpli: stabilesti bugetul, alegi zona dorita, semnezi contractul de vizionare (daca alegi o agentie imobiliara), inspectezi apartamentul, stabilesti garantia, te hotarasti daca iti place iar daca e pe placul tau te asiguri ca se va semna un contract care sa te multumeasca.

Dar haideti sa le luam pe rand:

Ce trebuie sa stii atunci cand te pregatesti sa inchiriezi un apartament


Sursa foto

Daca te-ai mutat recent in Bucuresti si esti pregatit pentru a intra in goana dupa apartamente ar trebui sa-ti faci un plan de bataie. In principiu ai doua variante: fie alegi sa inchiriezi direct de la proprietar, fie alegi serviciile unei agentii imobiliare. Beneficii sunt in ambele cazuri, tocmai de aceea trebuie sa te gandesti bine atat la bugetul tau cat si la timpul pe care-l poti aloca cautarii.

In cazul in care alegi sa cauti apartament dat spre inchiriere direct de proprietar, poti salva cativa banuti deoarece atunci cand alegi sa apelezi la un agent imobiliar trebuie sa iei in considerare si comisionul acestuia pe care trebuie sa il platesti cand semnezi contractul si care, de obicei reprezinta o luna de chirie (comision perceput de agentul imobiliar si platit de chirias si proprietar.)

Daca ai ajuns la o concluzie si stii prin ce metoda vrei sa-ti gasesti apartamentul e timpul sa treci la pasul urmator. Stabileste bugetul, gandeste-te bine la tipul de apartament pe care vrei sa-l inchiriezi (2, 3 camere etc.), zona de interes si nu in ultimul rand, asigura-te ca se va semna la final un contract legal, singurul ce te poate apara in cazul incalcarii drepturilor tale.

Cum te ajuta serviciile unui agent imobiliar?


Sursa foto

In primul rand trebuie explicat modul in care iti alegi un agent imobiliar. Daca intri pe site-uri cu anunturi imobiliare, precum anuntul.ro (de exemplu) si cauti apartament si doar suni si nimeresti la o agentie imobiliare iti asumi niste riscuri pentru ca nu vei sti nimic despre agentia respectiva.

Tocmai de aceea ideal ar fi sa-ti alegi agentia imobiliara si sa te asiguri ca este una de renume si cu review-uri pozitive. Este important de stiut ca o agentie imobiliara iti ofera un personal calificat, ce ofera siguranta si conditii optime pentru incheierea  contractului de inchiriere. Un agent cu experienta pe zona voastra de interes, va sti exact cum sa incadreze o oferta, sa coreleze pretul de cerere cu bugetul dumneavoastra si va acorda un plus de siguranta si profesionalism tranzactiei, urmand toti pasii importanti si legali.

Ce este contractul de vizionare?

Desi in cautarile noastre doar 3 din 5 agenti imobiliari s-au prezentat la vizionari cu astfel de contracte este bine de stiut ce inseamna ele si la ce trebuie sa fii atent cand semnezi unul.

Contractul de vizionare se semneaza in momentul vizionarii unui apartament si asigura chiriasul de consultanta, prezentarea bazei de date si asistenta in toti pasi tranzactiei.

De asemenea, aici va fi specificata adresa proprietatii vizionate si valoarea comisionului in cazul tranzactionarii unei proprietatii propuse de catre agentul imobiliar, precum si termenii de plata.

Avocatul ne sfatuieste sa fim atenti la astfel de contracte si sa ne asiguram ca atunci cand le semnam le-am citit si au fost completate in fata noastra. Majoritatea acestor contracte sunt tip si agentii imobiliari completeaza la fata locului adresele vizionate si comisionul perceput astfel incat trebuie sa te asiguri ca nu semnezi un contract in care nu au fost completate toate aceste detalii.

Contractul de vizionare te poate obliga sa inchiriezi apartamentul vizionat doar prin agentia cu care ai semnat in prealabil. De obicei in contractele de vizionare exista o clauza conform careia, in cazul in care vei inchiria acelasi apartament direct de la proprietar sau cu o alta agentie, in baza contractului de vizionare semnat cu prima agentie, aceasta poate sa iti solicite comisionul pe care te-ai  obligat sa il platesti. Si desi acest lucru nu prea se intampla e bine de stiut.”, spune Carmen Ursu, avocat.

Care sunt conditiile pentru garantie?


Sursa foto

Garantia este data de catre viitorul chirias proprietarului la inceperea contractului si poate varia ca si valoare de la o luna pana la trei luni de chirie, in functie de bonitatea chiriasului, perioada contractuala, valoarea proprietatii si a bunurilor care se afla in aceasta.

Este foarte important ca aceasta valoare sa fie stipulata clar in contract, cu toate clauzele din care reies ce cheltuieli pot fi acoperite din aceasta suma. Obligativitatea locatarului este aceea de a verifica bunurile in momentul intocmirii procesului verbal de predare-primire, precum si verificarea instalatiilor electrice si sanitare, totodata de a avea grija de proprietate si toate bunurile care i-au fost incredintate, plus  achitarea tuturor cheltuielilor curente, la zi.  In functie de clauza de reziliere a contractului, se poate restitui garantia, daca ai indeplinit clauzele contractuale si ai anuntat rezilierea unilaterala in conditiile impuse in contract.”, spune Sandra Pipera, agent imobiliar.

Agentul imobiliar este cel care aduce contractul ce urmeaza sa fie semnat atat de proprietar cat si de viitorul chirias. In cazul in care nu te pricepi si vrei sa te asiguri ca acel contract este bine intocmit poti apela la un avocat, insa nu este obligatoriu. Trebuie doar sa-l citesti cu atentie, sa te asiguri ca in contract sunt trecute corect chiria, data cand trebuie sa o platesti si perioada contractuala. De asemenea trebuie sa te asiguri ca proprietarul nu si-a trecut in contract clauze care te-ar putea deranja, ca de exemplu: n-ai voie sa fumezi in apartament, nu ai voie cu animale si alte lucruri ce te-ar incomoda de-a lungul locuirii in apartament.

Contractul de inchiriere va fi depus la Administratia Financiara(ANAF) de catre proprietar iar chiriasul nu mai are niciun rol aici. In cazul in care proprietarul alege sa nu inregistreze contractul isi asuma raspunderea exclusiva a acestui lucru in fata autoritatilor competente.

Exista si cazuri extreme in care chiriasul a distrus apartamentul sau pur si simplu a plecat fara sa-si plateasca chiria si cheltuielile de intretinere iar proprietarul vrea sa-si recupereze aceste datorii chemandu-l in instanta. In aceste conditii chiriasul va trebuie sa isi achite toate datoriile fata de proprietar, indiferent daca contractul a fost sau nu inregistrat la ANAF. Asadar, mare atentie, chiar daca contractul nu este inregistrat la ANAF, acesta este legal si trebuie respectati toti termenii impusi in cuprinsul lui.

In urma inregistrarii la ANAF proprietarul este obligat sa-ti ofere si tie, in calitate de chirias, un exemplar cu inregistrarea.

Contractul de inchiriere iti este necesar  si in fata administratorul blocului are doreste sa se asigure ca stai legal in apartament si in cazul in care esti legitimat de catre Politie. De exemplu,  in cazul in care esti reclamat la Politie ca ai facut galagie sau din alte motive, politistul iti va solicita acest contract pentru a se asigura ca locuiesti legal in apartament. Dar, dupa cum va spuneam daca contractul nu este inregistrat la ANAF vina nu este a chiriasului, ci a proprietarului.

Care este perioada minina de inchiriere a unui contract?

Prevederile Legii locuintei nr. 114/1996 privind drepturile si obligatiile chiriasului au fost abrogate odata cu intrarea in vigoare a Noului Cod Civil, la data de 1 octombrie 2011.

Astfel, inchirierea unei locuinte se face pentru cel mult 49 de ani, potrivit Noului Cod Civil. Totusi, daca proprietarul (locatorul) si chiriasul (locatarul) stipuleaza un termen mai lung, acesta se va reduce de drept la 49 de ani.


Sursa foto

Totusi, daca nu s-a mentionat un termen in contract, inchirierea se considera incheiata pentru 1 an, in cazul locuintelor nemobilate sau spatiilor pentru exercitarea activitatii unei societati, sau pe durata corespunzatoare unitatii de timp pentru care s-a calculat chiria, in cazul camerelor sau apartamentelor mobilate.

Asadar, daca nu avem nici o perioada specificata, un contract va avea minim 12 luni cu posibilitatea de prelungire. Chiriasul trebuie sa anunte din timp faptul ca doreste sa prelungeasca contractul, in caz contrar risca a se trezi pe strazi cand expira acesta.

Care sunt drepturile chiriasului prevazute prin lege

Locuinta de inchiriat trebuie sa fie in stare corespunzatoare iar proprietarul trebuie sa efectueze toate reparatiile care sunt necesare pentru a mentine bunul in stare corespunzatoare, totusi, reparatiile locative, a caror necesitate rezulta din folosinta obisnuita a bunului vor fi suportate de chirias.

In acelasi timp, proprietarul este raspunzator pentru orice ar impiedica chiriasul sa se foloseaca de locuinta inchiriata, indiferent daca aceste vicii existau dinainte ori au survenit pe parcursul derularii contractului iar chiriasul are dreptul la o scadere proportional a chiriei, daca lucrurile nu sunt remediate de indata.

Atentie: proprietarul nu raspunde pentru neregulile care nu au fost reclamate, desi erau aparente la data incheierii contractului!

Care sunt obligatiile chiriasului

Chiriasul trebuie sa plateasca chiria la termenul convenit in contract sau dupa cum urmeaza:

• in avans pentru toata durata contractului, daca aceasta nu depaseste o luna;
• in prima zi lucratoare a fiecarei luni, daca durata locatiunii este mai mare de o luna, dar mai mica de un an;
• in prima zi lucratoare a fiecarui trimestru, daca durata locatiunii este de cel putin un an.

Chiriasul este obligat sa contribuie la cheltuielile pentru iluminarea, incalzirea, curatarea partilor si instalatiilor de folosinta comuna, precum si la orice alte cheltuieli pe care legea le stabileste in sarcina lui. Noul Cod Civil prevede expres faptul ca, chiriasul este obligat sa mentina locuinta in stare corespunzatoare pe toata durata inchirierii.

Noul Cod Civil da dreptul proprietarului de a solicita despagubiri in cazul in care chiriasul schimba destinatia locuintei.

Un alt drept conferit de Noul Cod Civil proprietarului se refera la posibilitatea de a veni sa examineze locuinta, la intervale de timp rezonabile. De asemenea, chiriasul trebuie sa permita in locuinta si accesul persoanelor care doresc sa achizitioneze locuinta sau care doresc sa o ia in locatiune dupa expirarea contractului.

Cand inceteaza contractul de inchiriere?


Sursa foto

Contractul de inchiriere inceteaza la data expirarii lui sau in cazul in care nu se respecta obligatiile stipulate in acesta, atat chiriasul cat si proprietarul avand dreptul sa solicite rezilierea lui.

Noul Cod Civil prevede un termen de preaviz de cel putin 60 de zile pentru ca, chiriasul sa denunte unilateral contractul in cazul in care inchirierea este pe durata determinata. Atunci cand contractul este pe perioada nedeterminata, chiriasul poate denunta contractual prin notificare cu respectarea unui termen de preaviz care nu poate fi mai mic de:

• 60 de zile, daca intervalul de timp pentru care s-a stabilit plata chiriei este de o luna sau mai mare;
• 15 zile, daca intervalul de timp pentru care s-a stabilit plata chiriei este mai mic de o luna.

La ce trebuie sa fie atent un chirias cand semneaza un contract?

„In primul rand, locatarul trebuie sa ceara actele de proprietatea ale locatorului, sau procura (valabila) ce ii permite inchirierea acelui spatiu. De asemenea, trebuie verificat daca cheltuielile curente ale apartamentului sunt platite la zi, precum si care este starea locuintei, a aparaturii electro-casnice si verificarea instalatiilor electrice. Nu uita - doar un contract legal te poate apara in cazul incalcarii drepturilor tale.”, spune Sandra Pipera.

Speram ca toate aceste informatii sa va fie de folos atunci cand doriti sa inchiriati un apartament in Bucuresti.

Din curiozitate, am intrebat-o pe Sandra Pipera si alte lucruri, iata:

Care sunt cele mai cautate zone de catre viitorii chiriasi?

Fiecare locatar isi cauta o locuinta in functie de bugetul si preferintele sale. Din experienta mea zonele cel mai cautate sunt cele centrale (Unirii, Universitate, Victoriei). De asemenea, unul dintre cele mai importante criterii in alegerea zonei si pozitionarea apartamentului este si distanta pana la cea mai apropiata statie de metrou.

Cu ce probleme mari se confrunta un agent imobiliar?

O problema comuna pe care o intampina mai toate agentiile este exact lipsa unor reglementari a acestei piete imobiliare. Astfel apar in constanta noi agentii mici, fara un sediu fix si fara un renume in piata, care de cele mai multe ori dezinformeaza clientii si nu ofera o consultanta de calitate acestora.

Iata cum arata un contract tip de inchiriere:

Pe aceeasi tema:185 comentarii vrei sa comentezi?

1 - 100 din 185 comentarii

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
maria
#1 -

ce trebuie sa stii cand inchiriezi un apartament

In articol nu sunt specificate obligatiile firmei imobiliare ca:obligativitatea firmei de a face un dosar cu profilul chiriasului,adeverinta loc de munca, recomandari de la vechiul proprietar,precum si faptul ca chiriasul poate face contracte cu electrica si distrigazul, internetul si altele pe baza contractului de inchiriere si eventual firma imobiliara face acest lucru ,ca si inregistrarea la adm financiara.Altfel firma imobiliara nu-si justifica comisionul pe care il consider foarte mare.De multe ori chiriasul pleaca dupa ce a stat o luna ,doua .si atunci ce face proprietarul,

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Alexa Ioana
#2 -

.

Eventual agentia imobiliara te duce si la un test psihologic, nu?

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Marius
#3 -

mici inadvertențe

1. Prezența chiriașului este obligatorie la ANAF (e drept, se poate duce muncă de convingere cu doamnele de acolo pentru a nu fi nevoie și de chiriaș)
2. În general, agențiile imobiliare funcționează ca niște samsari: acesta este apartamentul, acum vreau comisionul. Nu exista pregătire juridică, multe nu au nici detalii de bază despre apartament, nici măcar nu l-au văzut înainte, deci nici nu se pune problema de consultanță la încheierea contractului. Majoritatea folosesc un software de web-scraping care fură efectiv detaliile anunțului de închiriere de pe alte site-uri. Galaxy Imob se încadreaza, din păcate, în această majoritate, am avut neplăcerea să lucrez cu ei direct acum 5 ani (poate între timp lucrurile s-au mai schimbat).
3. Poliția nu trebuie să ceară contractul de închiriere, ci buletinul cu viza de flotant al chiriașului. (viza de flotant se obține pe baza unui dosar care conține și contractul de închiriere)
4. Lipsesc câteva aspecte practice din articol:
- ce procent din proprietari au contract legal?
- ce faci cânt proprietarul vrea sa declare o chirie mai mică în contract decât cea reală plătită?
- cum te aperi de chiriași rău-platnici?
- exemple concrete de reparații care sunt responsabilitatea chiriașului si reparații care sunt responsabilitatea proprietarului

@Ioana: În țările vestice, este absolut normal să se ceară adeverința de salariu a chiriașului. În Elveția, se cere inclusiv CV și scrisoare de recomandare.
@Maria: din punct de vedere logistic, este aproape imposibil în România să ai contractele de curent și gaz pe numele chiriașului în cazul unui apartament. Pentru Internet și telefonie se poate face.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
florin
#4 -

Comentariu nou

Locuiesc de 8 ani in Bucuresti, am vizionat zeci de apartamente, agentul imobiliar s-a dovedit de fiecare data ca fiind neinteresat si lipsit de interes pentru drepturile chiriasilor. Important e sa.si ia el banii, fara factura evident

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Alexa Ioana
#5 -

@florin

Tocmai de aceea si spuneam cat de important este sa-ti gasesti un agent imobiliar bun si o agentie cu renume. 70% dintre agenti, cel putin in Bucuresti, sunt nepregatiti si chiar nesimtiti.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Dmitry
#6 -

Hello dear traveler !!

Am închiriat un apartament în FULL gândacilor de bucătărie, ei erau peste tot și peste tot, ne-am decis să părăsească imediat apartamentul, iar când am lăsat un gândac a fugit în fața noastră, pe care nu l-am văzut. După ce am plecat, am început să-l numim "proprietarul rețelei de zi cu zi apartamente in regim hotelier PAT RED '' pe nume George și nu a putut suna timp de 3 sau 4 ore. Când a făcut contact, el a spus că nu este în cetate, pe care l-am spus nu intenționează să rămână în acest apartament, și să părăsească hotelul, iar el a spus că mâine ne mute la alta. a doua zi, proprietarul ne-a inselat, bani nu este returnat (300 $) și a lăsat fără adăpost. nu a mers la poliție, pentru că nu a fost eliberat și dorința de a petrece timp pe ea, așa că a fost necesar pentru a rezolva problema locuințelor, în primul rând. imagina așa cum sa dovedit a redus asupra intelectului și sufletul omului, care a profitat de situație și în mod fraudulos a furat banii și ne-a părăsit stradă. am plecat din Bucuresti, doar ca nu lasa, intenționează să ia măsuri, pentru că așa cum am înțeles, acest infractor patetic poate face, de asemenea, cu fiecare, astfel încât aceste mesaje ne place să fie învățat o lecție.
Telefonul mobil 40720502281. Nume REDBED. Site-ul redbed.ro. Publicitate are pe Booking.com și site-uri similare. Toate pozele apartamentului său cu gândaci, e-mail-uri și mesaje de la numărul său de telefon cu amenințările am atașat.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Anderson Morris
#7 -

Te gandesti de obţine un împrumut?

Te gandesti de obţine un împrumut? Ai nevoie serios de împrumut de urgenţă pentru a începe propria afacere? Eşti în datorii? Aceasta este sansa to realiza dorinto, noise to personale credite, credite či īmprumuturi corporative ši toate tipurile de credite či článku 2% pentru mai información českým răgăl český kontakt zi prin e-mail (andmoris38@gmail.Com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Wahyuni Elvin
#8 -

IMPRUMUT

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci în acest site, am vești bune pentru a partaja. vă rugăm să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON ÎMPRUMUT FIRM. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail pentru toată lumea „elinajohnson22@gmail.com“ asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult teamă ca mi-am pierdut banii atât de prostește înainte. Dar, am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de RP 700000000, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nici o taxă. Nu este necesară garant de mine. până acum, eu încă se pare greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Și dacă îi suni și să obțină un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, prin e-mail din nou ^elinajohnson22@gmail.com
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mail meu wahyunielvin@gmail.com
 Notă: toate escrocii cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Mulțumiri

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
MARCIA    RETNAWATI
#9 -

Comentariu nou

Buna tuturor,
Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am solicitat un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane de euro încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că este o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com

Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
SITI  AMINAH
#10 -

Comentariu nou

Salut, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de împrumuturi pe internet, dar aceștia sunt încă cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial de împrumut și o companie foarte fiabilă, care este mama Alicia Radu, care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- Rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut ușor fără presiune Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta Altele după ce ați primit împrumutul.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Patricia Martins
#11 -

Cum am primit urgent împrumutul meu

mesajul tauNumele meu este Patricia Martins, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz și frustrat de cum să plătesc datoria imensă. Într-o zi trecusem prin internet, am dat peste o mărturie a lui (Pedro Gonçalo) despre cum GINA MORGAN ia ajutat cu un împrumut. Așa că am solicitat un împrumut de 85.000 EURO cu o durată de 5 ani de la Companie prin poșta ei (ginamorganloancompany@gmail.com) Când am aplicat pentru împrumut am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că, dacă primesc împrumutul, voi să știe lumea ce a făcut pentru mine, spre surprinderea mea cea mai mare, în mai puțin de 48 de ore, împrumutul meu a fost acordat cu o rată a dobânzii de 2%. Acum am stabilit datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere proprie. Tocmai mi-am îndeplinit jurămintele. Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, vă rugăm să contactați GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD pe e-mailul ei ginamorganloancompany@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Julia Simon
#12 -

Comentariu nou

Da, am primit împrumutul de la doamna Augusta Ibramhim, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, numele meu este Julia Simon, sunt o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. Am pierdut circa 55.000 euro pentru că am nevoie de un capital mare de 170.000 de euro. aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut aproape fiul. Nu pot rezista asta din nou. în urmă cu două luni, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut la o companie. bun mamă Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există o mulțime de escrociri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți repede un împrumut, pur și simplu intrați cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com . când i-am contactat pe mama Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am reușit să obțin un împrumut, așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe ceilalți să obțină împrumutul, puteți contacta pe Augusta Ibramhim prin e-mail:
augustaibramhim11@gmail.com
 dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Julia Simon
#13 -

Comentariu nou

Da, am primit împrumutul de la doamna Augusta Ibramhim, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, numele meu este Julia Simon, sunt o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. Am pierdut circa 55.000 euro pentru că am nevoie de un capital mare de 170.000 de euro. aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut aproape fiul. Nu pot rezista asta din nou. în urmă cu două luni, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut la o companie. bun mamă Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și poate ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există o mulțime de escrociri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți repede un împrumut, pur și simplu intrați cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com . când i-am contactat pe mama Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am reușit să obțin un împrumut, așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe ceilalți să obțină împrumutul, puteți contacta pe Augusta Ibramhim prin e-mail:
augustaibramhim11@gmail.com
 dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Alex
#14 -

împrumut

Aveți nevoie de un împrumut de urgență de la 1.000 la 100.000.000,00? Dacă da, reveniți la noi acum la: alexloanservice@yahoo.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Janet
#15 -

Comentariu nou

Buna tuturor. Am vazut comentarii de la persoane care si-au luat deja creditul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si acum cateva ore am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 Euro pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
ELITE FINANCE
#16 -

Oferta de împrumut Oferta de împrumut

Oferta de împrumut Oferta de împrumut !!!!
Ai nevoie de un credit imediat? Pentru mai multe informații, luați legătura cu creditorii de la (ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM) Numărul de telefon: + 1-631-858-4522 Contactați-ne acum ok

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
James Roland
#17 -

Cum am primit împrumutul meu

mesajul tauEu sunt James Roland. Acum câteva luni compania mea a suferit o mare pierdere. Eram pe punctul de a-mi pierde casa și compania din cauza datoriilor rele și a celor neplătite. Am devenit atât de disperată. Nu am putut obține împrumut de la Bănci din cauza creditului rău, am început să caut credite de la instituția financiară, dar am fost scamat de doi (2) creditori diferiți ai ultimilor mei bani (6000 €). Într-o zi, soția mea a văzut atât de multe mărturii despre această mare companie JOAN NORMA LOAN COMPANY LTD (joannormaloancompany@gmail.com) online. Mi-a povestit despre companie, dar nu m-am interesat din cauza experiențelor mele anterioare, dar nu mi-am dat seama că soția mea a solicitat un împrumut de 75.000 € de la companie. În mai puțin de 48 de ore, am primit un mesaj de la Bancă conform căruia compania mi-a creditat contul cu suma creditului. Acum am Compania mea înapoi în producție mai mult ca niciodată și datoriile mele au fost plătite. De asemenea, puteți să contactați Compania prin adresa de e-mail: joannormaloancompany@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jamie Freeman
#18 -

Credit garantat pentru toți

Imprumut personal?
Împrumut de afaceri:
Împrumut de acasă?
Credite medicale?

nu vă faceți griji cu privire la finanțarea dvs., deoarece oferim împrumuturi rapide și fiabile pentru toată lumea, serviciile noastre sunt foarte rapide și fiabile deoarece împrumuturile sunt acordate tuturor celor care au nevoie, la doar 2%. Grăbește-te acum și contactați-ne astăzi la adresa Freemanloanfinance@gmail.com și bucurați-vă acum de serviciile noastre garantate de împrumut astăzi.

whatsapp: +15184251167

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Victor
#19 -

credit

Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: victoredward915@gmail.com. ce ne spuneți la: +2348156739693

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jamie Freeman
#20 -

Garantarea împrumuturilor rapide la doar 2%.

Garantarea împrumuturilor rapide la doar 2%.

Contactați-ne acum la adresa Freemanloanfinance@Gmail.com, deoarece vă oferim împrumuturi rapide rapide pentru toată lumea, suntem înscriși la o firmă de acordare a licențelor și sunteți 100% siguri că veți obține finanțare după ce aplicați.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Olivia Daniel
#21 -

Comentariu nou

Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Alicia  Radu
#22 -

Comentariu nou

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)APLICAREA DATELOR1) Denumirea ...........................

2) Țara .......................

3) Adresa ......................

4) Sexul ........................

5) Starea civilă .............

6) Ocupația ................

7) Numărul de telefon ...........

8) poziția în locul muncii .....

9) venit lunar ....................

10) Suma împrumutului .........

11) durata împrumutului .....

12) Scopul împrumutului ..................

13) Data nașterii ........................Mulțumesc.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Ibrahim
#23 -

Căutați un împrumut real?

Buna,
Căutați un împrumut real? Aveți nevoie de un împrumut de orice fel și din ce motiv? Căutați o casă nouă de cumpărat și aveți nevoie de un împrumut? Suntem în sfârșit aici pentru a vă ajuta dacă oferim credite de încredere la doar 2% din dobândă. Debitorii interesați ne contactează acum și obținem împrumuturi acolo astăzi.
Mulțumiri.
Ibrahim Hoffman
Email: ibrahimhoffman@gmail.com
Email: ibrahimhoffman@outlook.com
Site-ul web: ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jaden Stevens
#24 -

Oferta de imprumut;

Sunt creditor privat și investitor, aveți nevoie de un împrumut legal, cinstit, reputat și rapid? Vă pot ajuta cu împrumut de garanție de 100%, vă ofer afaceri și împrumut individual, Mai mult, de asemenea, finanțăm tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la adresa: Js.loans2000@gmail.com sau Whatsapp prin +1 (518) 601-1639

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Inthupa Mammam
#25 -

AȘTEPTATEA CÂND AU FACUT ÎMPRUMUTUL DE LA O COMPANIE DE ÎMPRUMUT RÂNDU:+1(386)259-8202

Buna ziua tuturor, Numele meu este doamna Inthupa Mammam, vorbesc ca cea mai fericita persoana din toata lumea larga astazi si mi-am spus ca orice creditor care sa-mi salveze familia din situatia noastra precara, ii voi spune numele lumii intregi și sunt atât de fericit să spun că familia mea se întoarce pentru totdeauna, pentru că aveam nevoie de un împrumut de 200.000 dolari SUA pentru a-mi începe viața, pentru că sunt o mamă singură cu 3 copii și întreaga lume părea a fi atârnând de mine până când am întâlnit acest Dumnezeu a trimis creditor împrumut care mi-a schimbat viața și cu familia mea. Un Dumnezeu care se temea de împrumut, doamna SUSAN JAMESLOAN FIRML COMPANY, a fost Mântuitorul trimis de Dumnezeu pentru a-mi salva familia și la început am crezut că nu va fi posibil până când nu am primit împrumutul meu de 200.000 dolari SUA pe 5 / februarie 2018, i-am invitat-o la petrecerea familiei mele de întâlnire pe care nu a refuzat-o și o voi sfătui pe oricine care are o nevoie reală de împrumut pentru a contacta doamna SUSAN JAMESLOAN FIRML COMPANY. Email:susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.comor Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Hobelman
#26 -

împrumut

Ai nevoie de un împrumut? DACA DA! Contactați Hobelman Finance și Mortgages Limited® pentru suma de împrumuturi mici și mari. Oferim împrumuturi la o rată a dobânzii la un preț accesibil de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mail la hobelmanfinance@gmail.com și colaborarea cu noi va fi o experiență bună. +17816567138 creditul este deschis tuturor indiferent de naționalitate.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jamie Freeman
#27 -

Soluții garantate de împrumut pentru toată lumea

Soluții garantate de împrumut pentru toată lumea, serviciile noastre sunt rapide și fiabile și vă oferim la 2% pentru toată lumea, trimiteți un email la adresa freemanloanfinance@gmail.com și obțineți finanțare azi.


Aveți nevoie de un împrumut rapid?
Aveți nevoie de finanțare pentru afacerea dvs.?
Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Angga
#28 -

Comentariu nou

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Global Finance
#29 -

* RAPORT DE APROAPE DE ÎMPRUMUT !!

O zi buna,
Aveți nevoie de un împrumut personal sau de afaceri fără presiune și cu aprobare rapidă ?, noi de la Global Finance vă putem oferi un împrumut autentic pentru a vă satisface nevoile.
Procesul nostru include;
* DOBÂNZI DE INTERES 3.2%!
* RAPORT DE APROAPE DE ÎMPRUMUT !!
* NU COST SCĂZUT.
* GARANTAT acelasi transfer de zi!
* 100% TRUSTED ȘI GENUINE!
Contactați-ne acum pentru mai multe informații despre oferta de împrumut și vă vom încheia problemele financiare
Contactați-ne prin:
EMAIL: info@myglobalfinancefund.com
WEB SITE: www.eglobalfinance.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
samuel
#30 -

ÎMPRUMUT

În prezent, acordăm sprijin financiar persoanelor fizice, rechinilor de împrumut,
Companiile și companiile la un preț accesibil, pentru mai multe informații
contactați-ne astăzi cu dvs.;
Numele complet,
Adresa,
Țară,
Număr de telefon
E-mail,
Sumă împrumutată:
durată:
Venit lunar:
Scopul împrumutului:
Rețineți: Toate răspunsurile trebuie trimise la samuelprince562@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Olivia Daniel
#31 -

Comentariu nou

Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Raymond Hills
#32 -

Comentariu nou

Mulțumesc tuturor celor care au dat companiei mele un record de credibilitate în ceea ce privește finanțarea. scopul nostru este de a ajuta oamenii cu bani la un interes scăzut de 3%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a informa toți cei care au nevoie de finanțare de împrumut de orice tip, nu ezitați să contactați prin detaliile de mai jos.

Telefon: +1 (201) 372-4499
e-mail: raymondhillsfinance@gmail.com
site: http://www.raymondhills12345.wixsite.com/loan
facebook pagina: https://web.facebook.com/Raymond-Hills-Finance-Company-535156153210264/

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Carl Logan
#33 -

împrumut

Ați trecut prin momente dificile în obținerea unui împrumut acum îngrijorați nomore deoarece Lucas Loan Lending Compania oferă tot felul de împrumut și oferim de asemenea împrumut securizat, precum și împrumut pentru a investi în afacerea dvs. contactați-ne acum: Mobile whatsapp: +1 (857)325-5437 Email: lucasloanlendingcompania@gmail.com Website: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
daniel
#34 -

loan

Eu sunt doamna Sweeney o împrumutător privat de împrumut și noi acordăm un împrumut de 3% pe lună, ofer credite persoanelor fizice și companiilor sau grupurilor de persoane care sunt în stare de faliment. Această oportunitate financiară la ușa ta urcă astăzi și primește o privire rapidă acolo credit. capacitate, Serviciul este oferit persoanelor fizice, companiilor și bărbaților și femeilor de afaceri. Suma de credit disponibilă în intervalul de 1.000 $ este de 500.000.000,00 $ sau alegerea dvs. Iată câteva întrebări: Aveți nevoie de un împrumut nu are sens, doriți să plătiți factura, aveți probleme financiare, aveți nevoie de o soluție financiară? . Iată soluția pentru toate problemele dvs. financiare. Am dat împrumuturi pentru proiect, afaceri, impozite, facturi și multe alte motive, împrumutul nostru ușor și * cenzurat * Pentru mai multe informații contactați-ne la danielsilva59491@gmail.com sau (WhatsApp) +2349025119757

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
D-le Scotty
#35 -

Oferta de împrumut @ rata de 2%!

Oferta de împrumut @ rata de 2%!

Compania noastră este o organizație juridică creată pentru a ajuta persoanele care au nevoie de ajutor, cum ar fi ajutorul financiar. suntem o companie financiară cu sediul în SUA.
Deci, dacă aveți dificultăți financiare în dezordine financiară și aveți nevoie de bani pentru a vă începe afacerea în sine sau dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti datoriile sau pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere bună sau a împrumutat dificultăți asupra băncilor locale, contactați-ne azi Email: ohioloans85@gmail.com


D-le Scotty

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Julia Simon
#36 -

Good loans company

Cerc de lumină,
Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa (juliasimon3600@gmail.com) dacă vi se pare dificilă sau doriți.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Victoria Alberto
#37 -

LOAN

Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi și Dumnezeu să vă poată binecuvânta. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
derek
#38 -

Obțineți împrumutul la 2,5%

O zi buna,

Obțineți împrumutul la 2,5% cu mcjonesloancompany@yahoo.com
Telefon: +17815611941
Whatsapp: +2347067093957,

O zi bună.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Roseline Clinton
#39 -

Loan

Ai nevoie de împrumut de afaceri sau personal?
Compania noastră este o companie legitimă.
Oferim împrumuturi oricărei persoane și societății la rata dobânzii de 2%.
Pentru mai multe informații, contactați e-mail: roselineclintonloancompany@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
WILLIAMS
#40 -

LOAN

Estoy contento hoy de que obtuve un préstamo de esta compañía legítima después de muchos años de pérdidas financieras y también me timaron en el proceso hasta que conocí a este gran hombre que me ayudó con un préstamo de $ 533,000 y aconsejaré a todos los solicitantes de préstamos para contactar esta empresa por correo electrónico: williamsloans6@yandex.com, whatsapp en +1 (214) 305-8945.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
JUAN
#41 -

LOAN OFFER APPLY NOW

Buna,
Cei care doresc să împrumute rapid și ușor împrumutul pot aplica pentru morisloancompany1@gmail.com. Deoarece împrumutul nu necesită garanții, puteți împrumuta ceea ce aveți nevoie sau pentru a rezolva altele, mai multe informații se aplică acum și obțineți împrumutul dvs. la (morisloancompany1@gmail.com, + 1-631-858-4522) Multumesc Moris

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Ernesto
#42 -

Mulțumesc și sper că veți obține de asemenea ajutor de la ei.

O zi bună, am reușit să încep o afacere de import de aur cu împrumutul pe care l-am luat de la Jameson Finance, au ajutat atât de mulți oameni, așa că cred că ar trebui să îi contactați și pentru un împrumut dacă aveți orice problemă financiară. trimiteți-le solicitarea de împrumut prin e-mail: theodorejamesonfinance@hotmail.com

Mulțumesc și sper că veți obține de asemenea ajutor de la ei.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jean Carlos
#43 -

Aveti nevoie de un imprumut ( Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 )

Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii ( Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). Oferim de asemenea Credite persoanelor fizice, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesați de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
derek
#44 -

Obțineți împrumutul la 2,5%

O zi bună acolo,

  Căutați un împrumut de urgență? Obțineți împrumutul la 2,5 la sută cu nortionloanconsultant@gmail.com
telefon: +17815611941
whatsapp: +2347067093957
este ușor, rapid și sigur.

O zi bună.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
PAYROL LOAN FIRM
#45 -

LOAN

O zi buna!
Aveți nevoie de împrumut pe termen lung sau scurt, cu un nivel relativ scăzut
dobândă în rata de 2%?
Oferim împrumut de afaceri
Imprumut personal
Împrumut de acasă
Imprumut auto
Împrumut de student
Împrumut de consolidare a datoriei și multe altele.
Oferim împrumut de la 2 000 euro la 750 000 euro
Suntem garantați în acordarea de servicii financiare clienților noștri peste tot
lumea fără nici o problemă. Creditele pot fi procesate și transferate către
creditor imediat. Trimiteți-ne astăzi un email pentru un împrumut sigur și garantat
transaction.email ne prin payroignacio@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
LARRY FINANCE
#46 -

OFERTA DE IMPRUMUT

CONTACTAȚI-VĂ PENTRU O ÎMPRUMUT URGENTĂ DE ALEGEREA DUMNEAVOASTRĂ A DUMNEAVOASTRĂ, DACĂ TIMPUL NECESITĂ NICIODATĂ, ȘI OFERIM OFERI ÎMPRUMUT PENTRU CINE SUNT DISABLEDĂ ..

EMAIL US ANYTIME PRIN EMAILUL NOSTRU: (larryfinance@yahoo.com) CALL, TEXT SAU WHATSAPP US ANYTIME prin telefonul nostru de lucru: + 2349051442970

LARRY FINANCE

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Imprumut
#47 -

Imprumut

Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la (carlosellisonfinance@outlook.com) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
weadom
#48 -

Comentariu nou

Bună ziua doamnelor și domnilor !!!
Modul ușor de a obține un împrumut legal în ziua de azi.


Weadom Global Finance este o organizație financiară care oferă servicii financiare persoanelor care au nevoie de asistență financiară. oferim tot felul de împrumut oamenilor din întreaga lume, atît individuale, cît și organisme de cooperare la o rată a dobânzii scăzută de 2%. ți-a fost refuzat de împrumut de către banca ta? sau alt institut financiar? aici este o oportunitate pentru tine de a obține un împrumut ușor.

Oferim următoarele tipuri de împrumut oamenilor.
* Împrumut de consolidare a datoriei
* Punerea în aplicare a proiectului de împrumut
* Împrumut comercial
* Imprumut personal
* Împrumut comercial

Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, să ne trimiteți un email prin e-mail prin e-mail: weadomglobalfinance@gmail.com
Serviciul nostru pentru clienți este disponibil 24 de ore pentru a vă răspunde imediat.
contactați-ne acum prin e-mail: weadomglobalfinance@gmail.com
Telefon: +1 413 849 9898

Salutari
Dl Frankling Weadom
Director general WGF

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Hope elinal
#49 -

loan offer

Buna,
Aveți nevoie de ajutor financiar, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita dept și a vă începe propria afacere, împrumut de mașină sau împrumut personal? aici este compania doamnei Hope Elinal împrumut oferim împrumut cu rata dobânzii de 2% în cazul în care este interesat, rapid e-mail la adresa mea de e-mail flacon: kplenders@outlook.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Muhammed Emir Harun
#50 -

GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE

We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that is the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG)

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Skype: info.financewizardltd@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Augusta Ibramhim
#51 -

GLOBAL FINANCE LIMITED

Adresa de e-mail: augustaibramhim11@gmail.com


 APPLICATION DATA
1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:

Vreau să știi că ALLAH nu va lăsa oamenii buni să-și facă foame, dar el va păstra răi din ceea ce vor.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Hope elinal
#52 -

Bună ziua, ai nevoie de un împrumut?

Salut, ai vrut să cumperi un bilet pentru maraton? Sau cauți pentru a obține bani pentru a cumpăra biletul? Sau treceți prin anumite stresuri financiare și sunteți în căutarea pentru a ieși din ea, aici este doamna Hope Elinal care vă poate ajuta să depășiți toate stresul și să devină un wiener în viața dumneavoastră.we oferim împrumut cu rata dobânzii de 2% . în cazul în care interesat rapid e-mail la meu acum prin adresa de e-mail: kplenders@outlook.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Angga
#53 -

Imprumut

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Trevor Cohen
#54 -

NOW LIFE IS WORTH LIVING WITH THE HELP OF EDWARD JONES FINANCE

NOW LIFE IS WORTH LIVING WITH THE HELP OF EDWARD JONES FINANCE

Hello Every One, My Name is Trevor Cohen live in Texas and life is worth living comfortably for me and my family now. I really have never seen goodness shown to me this much in my life as i am a struggling Dad with three kids and i have been going through a serious problem as my son encountered a terrible accident last week, and the doctors states that he needs to undergo a delicate surgery for him to be able to walk again, and i could not afford the bill for his surgery then i went to the bank for a loan and they turn me down stating that credit score was bad, from there i run to my father and some of my freinds but they could not help, then when i was surfing through the net i came across a loan lender EDWARD JONES who provides loans at an affordable interest rate of 2% and i have been hearing about so many scams on the internet but at this time, in my desperate situation i had no choice than to give it a try and surprisingly it was all like a dream, i received a loan of $85,000.00 and i payed for my son surgery and thank GOD today he is okay and can walk. I could in turn start something profitable with the remaining amount and i said to my self that i will shout loud to the world of the wonders of GOD to me through this GOD fearing lender EDWARD JONES and i will advise anyone in genuine and serious need of loan to contact this GOD fearing Company via: Jonesloanfinance@yahoo.com OR Text him +1(307) 217-5388

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Mrs Christy Walton
#55 -

Loan offer apply now

Eu sunt doamna Christy Walton de finanțe Am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacă sunteți interesat puteți ajunge la noi pe acest e-mail: (christywalton355@gmail.com) Ai încerca să obțină orice un fel de împrumut? Aplicați acum la doamna Christy Walton Finance

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Ane
#56 -

Împrumut

Credite auto
Credite ipotecare
Împrumuturi de afaceri
Imprumuturi personale
Împrumuturi imobiliare.
Pentru mai multe informații,

Numărul Numărul Numărul: +18454007792
Website: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
Email: worldbestloans@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Jamie Freeman
#57 -

Aveți nevoie de un împrumut rapid?

Aveți nevoie de un împrumut rapid?
Aveți nevoie de finanțare pentru afacerea dvs.?
Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?
Vrei o casă nouă?
 
Contactați-ne astăzi: Freemanloanfinance@gmail.com
www.freemanfinance.webs.com

Obțineți împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați; împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la (Freemanloanfinance@gmail.com) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
sarah ward
#58 -

Comentariu nou

Salutări de la 24HOURSFINANCE!

24HOURSFINANCE este o companie de împrumut care a venit să rămână și să îndeplinească visurile celor care caută o companie de împrumut fiabilă.
Căutați o companie de împrumut de încredere? Ați contactat anterior creditorii de credite false? Căutarea dvs. este încheiată, deoarece aici în 24HOURSFINANCE, luptele dvs. financiare au ajuns la capăt și compania noastră este aici și sa angajat să creeze mari oameni de afaceri și femei de afaceri cu idei de afaceri, dar niciun capital să înceapă.
Personalul companiei noastre este angajat și gata să vă prezinte și vă sfătuiește dacă aveți nevoie de cea mai bună afacere pentru a investi și cum să faceți acest lucru.

NOTĂ PENTRU CUM SĂ LUAȚI UN LENDERS DE ÎMPRUMUT DE FUNCȚIONARE:
1: Nu au site-ul web
2: Nu sunt înregistrați și de aceea nu pot avea site.
3: Nu au un act juridic acceptat legal în instanță.
Acest lucru pentru a avertiza pe toată lumea care caută o companie de împrumut de încredere să fie atenți, astfel încât el sau ea să nu cadă victimă a creditorilor fals care se numesc ei înșiși împrumut compania.

Deci, dacă aveți nevoie de o companie de împrumut pe care aveți încredere să o împrumutați, ne puteți contacta prin intermediul: loan@24hoursfinance.org sau info@24hourfinance.org
De asemenea, puteți contacta: sarahward502@gmail.com
Sunați-ne astăzi cu linia de asistență pentru clienți: +1 (929) 251-1654
puteți vizita site-ul nostru web: www.24hoursfinance.org

veți obține mai multe informații despre compania noastră de pe site-ul nostru și puteți alege din categoriile de împrumut pe care le oferim. Salvează-te de mâinile creditorilor fals și cere-ți un împrumut de la noi astăzi și lasă acel vis de afaceri să devină o realitate.
Așteptăm cu nerăbdare să ne ocupăm de afaceri.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Roberta
#59 -

am decis sa acordam împrumuturi în valoare de la 5.000 € la 10.000.000 €

Sunt o persoana fizica privata, un ac?ionar bancar ?i un director al mai multor companii
a locului. Sunt o mama în lumea afacerilor. Am un capital
foarte important. Sunte?i, de asemenea, o moralitate privata, onesta ?i buna.
În urma interviului cu unul dintre consilierii mei financiari,
am decis sa acordam împrumuturi în valoare de la 5.000 € la 10.000.000 €
pentru a ajuta persoanele care, din pacate, nu au acces la banci cu ale lor
condi?ii dificil de umplut. robertasantiago01234@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Robertarobertasantiago01234@gmail.com
#60 -

am decis sa acordam împrumuturi în valoare de la 5.000 € la 10.000.000 €

Oferta de împrumut de bani priva?i gratuit urgent

ONLINE FINAN?ARE ÎN 24 ORE DE TIMP.


Cauta?i un împrumut sau sa va reporni?i activita?ile sau
pentru realizarea unui proiect, sa cumpere unul
apartament, dar din pacate bancile va cer condi?ii pentru care va
"amor ri incapbles Sunt o persoana pe care am recunoscut-o
împrumuturi care variaza de la 5.000 la 1.000.000 au to?i oamenii capabili de
satisface, de asemenea, rata dobânzii este de 3% pe an. sau da
ave?i nevoie de bani din alte motive, nu ezita?i
contact pentru mai multe informa?ii. Înainte: împrumuta?i banii oferi?i.

Sunt o persoana fizica privata, un ac?ionar bancar ?i un director al mai multor companii
a locului. Sunt o mama în lumea afacerilor. Am un capital
foarte important. Sunte?i, de asemenea, o moralitate privata, onesta ?i buna.
În urma interviului cu unul dintre consilierii mei financiari,
am decis sa acordam împrumuturi în valoare de la 5.000 € la 10.000.000 €
pentru a ajuta persoanele care, din pacate, nu au acces la banci cu ale lor
condi?ii dificil de umplut. robertasantiago01234@gmail.com

1 - Daca ave?i un proiect fiabil care necesita un împrumut, ?i asta
nu au mijloace sa o puna pe strada, te rog sa ma contactezi
pentru a vedea împreuna cum sa colaboram ?i sa permitem realizarea acestui lucru
cât mai curând posibil.

2 - ave?i credite pentru a rambursa, în acest caz pute?i sa lua?i
un împrumut care va poate rezolva mai rapid problemele cu dvs.
banca sau chiar cu companii. daca ave?i nevoie de un împrumut rapid la urmatoarea adresa de e-mail: robertasantiago01234@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
NORTION LOAN CONSULTANT
#61 -

Obțineți împrumutul la o rata de 2,5%

O zi bună acolo,

  Obțineți împrumutul la o rată de 2,5% cu consultantul NORTION LOAN CONSULTANT, este ușor, rapid și sigur.

INFORMAȚII DE CONTACT

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

O zi bună

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Josef wilmer
#62 -

Aveți nevoie de un împrumut care este rapid și autentic?

Te confrunți cu dificultăți financiare?
Aveți nevoie de capital de afaceri?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?
Aveți nevoie de un împrumut care este rapid și autentic?

Vă confruntați în prezent cu dificultăți de finanțare? Aveți nevoie de un împrumut care să fie autentic și accesibil? Contactați-ne astăzi la adresa Europafunding@gmail.com, deoarece sunteți garantat să primiți împrumutul de îndată ce aplicați de la noi, serviciile noastre fiind oferite la 2% atât persoanelor fizice, cât și firmelor.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
oliver
#63 -

loan

Bună ziua, este plăcerea mea umilă de a vă aduce la ușă, cel mai bun împrumut. de finanțare. Noi, la BELLUNO, Italia, înțelegem provocările obținerii aprobării pentru un împrumut cu un scor de credit mai mic decât stelar și istorie. De aceea ne-am specializat de mai mulți ani în servirea și prelucrarea aprobării împrumuturilor pentru persoanele care nu au astfel de scoruri de credit. Oferim împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi pentru locuințe și multe altele, precum și pentru acoperirea tuturor nevoilor dvs. de împrumut cu o rată a dobânzii interesantă și planuri de plată fără efort. Lucrăm spre extinderea activității noastre internaționale. portofoliu la nivel global și finanțarea proiectelor sub forma finanțării datoriei de la 1 milion de dolari și mai mult. Acest program de finanțare permite unui client să se bucure de o rată scăzută a dobânzii de până la 3% pe an pentru o perioadă de 1-15 ani. De asemenea, putem aproba împrumuturi personale și de afaceri din mărime de 100.000,00 USD până la 1.000.000,00 USD în funcție de natura afacerii. În prezent oferim finanțare pentru: * Franciza Start-Up * Achiziția de Afaceri * Extinderea Afacerii * Achiziționarea de Imobile Comerciale * Execuția Contractului * * Împrumuturile de consolidare Scopul nostru este să putem ajuta pe toată lumea cât mai mult posibil, indiferent de raportul dvs. de credit a zice. Nu am stabilit compania noastră să discrimineze. Vom fi bucuroși să primim Rezumatul Executiv / Planul de Proiect și să acceptăm un BELLUNO. Firma noastră este hotărâtă să participe cu diligență la orice proiect viabil, la alegerea dvs., în vederea finanțării și acordării de împrumuturi cu împrumut pentru acestea. Trimiteți prin e-mail rezumatul proiectelor dvs. la: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Olivia Daniel
#64 -

Comentariu nou

Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Alicia  Radu
#65 -

Comentariu nou

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)APLICAREA DATELOR1) Denumirea ...........................

2) Țara .......................

3) Adresa ......................

4) Sexul ........................

5) Starea civilă .............

6) Ocupația ................

7) Numărul de telefon ...........

8) poziția în locul muncii .....

9) venit lunar ....................

10) Suma împrumutului .........

11) durata împrumutului .....

12) Scopul împrumutului ..................

13) Data nașterii ........................Mulțumesc.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Heinrich
#66 -

Comentariu nou

SUNT NECESARE DE ÎMPRUMUT PENTRU ÎNTREPRINDERI ȘI PRIVATE
SCOPURI? Dacă SO:
Umpleți și reveniți
Nume: ===
Suma necesară: ===
Durata: ==
țară
Scop: ===
Număr de telefon mobil: ===
Contactati-ne pentru mai multe detalii ;;; privateloancompany@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
LIL
#67 -

LOAN

Salutare tuturor
    Acces facil pentru asigurarea serviciilor autentice de fonduri online la o rată a dobânzii de numai 2%. Aplicați pentru următorul împrumut.
Împrumuturi personale (securizate și negarantate)
Credite pentru afaceri (securizate și negarantate)
Împrumut de consolidare și multe altele. Suntem certificați, demni de încredere, fiabili, eficienți, rapizi și dinamici. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: europafinancialgrowth@gmaIl.com
Site web: https://europafinancialgro.wixsite.com/euro

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
JohnDyke
#68 -

Comentariu nou

CREDITE PENTRU TOTI! Ești aici în căutarea unei adevărate surse de împrumut? Ați căutat un împrumut și încă nu știți cum să obțineți unul? Nu vă faceți griji, deoarece ajutorul dvs. este în cele din urmă aici, oferim împrumuturi pentru toți la doar 2%. Contactați-ne acum la Finance.4all@aol.com și obțineți problemele de împrumut rezolvate astăzi. Serviciile noastre sunt 100% fiabile, deoarece aceasta este o companie legitimă în care puteți avea încredere pentru a vă rezolva toate problemele financiare, atât salariați cât și șomeri sunt bineveniți.

Mulțumiri
John Dyke
FINANCE4ALL
Email: Finance.4all@aol.com, Johndykeoffice@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
SIVAJOTHI GNANATHEEVAM
#69 -

Fresh Cut Bank Instruments (Lease Option/Sales Option)

Dear Sir/Ma

I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider.

Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details.

They deal with issuing of instruments such as Bank Guarantee and Standby letters of credit also Letters of credit. For genuine and Serious inquiry of any form please kindly contact me via the details below.

- Bank Guarantee (BG)
- Standby Letter of Credit (SBLC)
- Direct Line of Credit (DLC)
- Medium Term Note (MTN)
- Letter of Credit (LC)

I will be glad to share with you our working procedures

Contact : Mr. SIVAJOTHI GNANATHEEVAM
Email: leasingmandate@gmail.com

Regards
SIVAJOTHI GNANATHEEVAM

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Regions bank
#70 -

OPERAȚIUNEA DE ÎNCHIRIERE URGENTĂ APLICĂ ACUM

Căutați un împrumut de afaceri? Împrumut personal, împrumut student, orice motiv pentru care aveți nevoie de un împrumut, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Dacă da. Contactați-ne astăzi la: (regionsbank40@gmail.com) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Limes Asset Managers
#71 -

Global Funding

Buna,

Căutați o finanțare de afaceri credibilă? În prezent, oferim finanțare sigură persoanelor fizice care au nevoie de împrumuturi urgente pentru start-up-uri, plăti datorii, întreprinderi cu creștere economică în proporție de 5% în toate țările lumii.

Scrieți-ne în cel mai scurt timp pentru a obține finanțare / împrumuturi.

Email: Limesassetmanagers@gmail.com
Site-ul companiei: www.limeassetltd.co.uk

John Pratt
Director
Limes Manageri de active.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Julia Simon
#72 -

GLOBAL FINANCE LIMITED

Cerc de lumină,
Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
În prezent locuiesc în Jakarta, aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni de la mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au prezentat într-o companie de împrumut credibilă de GLOBAL FINANCE LIMITED
Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe Internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
Am primit un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED 75.000,00 USD foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FINANCE LIMITED în viața de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa juliasimon460@gmail.com dacă vi se pare dificilă sau doriți.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Lisa Scott
#73 -

How i got my Loan urgently

Bună ziua tuturor,
Numele meu este Lisa Scott, vreau să folosesc acest mediu pentru a împărtăși această mărturie despre cum am primit împrumutul meu de la o companie Legit Loan. Cu cateva luni in urma, am fost nevoit sa fiu nevoit disperata de imprumut, asa ca am contactat atat de multe companii si nu mi-a fost acordat nici un imprumut dupa atatea eforturi si plati, am fost fraudat in valoare totala de 3.000 de euro, am devenit mai mult frustrat și disperat până la o zi de încredere, am decis să contactez un prieten de-al meu care a primit recent un împrumut online, i-am spus despre situația mea financiară, apoi mi-a povestit despre această împrumut legal și autentic numit SUSAN WEALTH LOAN COMPANY (susanwealthloancompany @ gmail.com). Am contactat Compania și am primit Termenii și condițiile companiei pe care i-am acceptat și, spre cea mai mare surpriză, în 48 de ore, suma mea de împrumut de 40.000 € a fost aprobată și transferată în contul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc același împrumut credincios. Aveți nevoie de un împrumut de urgență? contactați compania prin e-mail: susanwealthloancompany@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
LARRY ELLISON
#74 -

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Harry
#75 -

Aveți nevoie de un împrumut de urgență?

Buna,
Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Dacă da, ne puteți contacta prin: harryjim598@gmail.com
pentru mai multe detalii despre serviciile noastre.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Angga
#76 -

Imprumut

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
oceanicfinance
#77 -

imprumut

Acesta este Oceanic-Finanțe pe care le oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume, suntem înregistrați și licențiate companie de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com sau whats-app: +1 (267) 725-7570

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
+2348135864037
#78 -

loans

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#79 -

loans

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#80 -

loans

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#81 -

loans

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#82 -

washington

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#83 -

loans

o zi buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Arik Loans
#84 -

Oferta de imprumut!!!

Oferta de imprumut!!!

Noi Arik Fly împrumuturi de servicii pe care le oferă atât de lungă şi pe termen scurt împrumut de finanţare. Oferim împrumuturi sigure şi confidenţiale la o rată foarte scăzută a dobânzii de 3% pe an, împrumuturi personale, împrumut de consolidare a datoriilor, capital de risc, împrumut de afaceri, împrumuturi corporative, împrumut educaţional, împrumut acasă şi împrumuturi pentru orice motiv! Suntem alternativa de încredere la finanţarea bancară, iar procesul nostru de aplicare este simplu şi drept înainte. Împrumutul nostru variază de la $10.000,00 la $600.000.000,00. (10000 dolari SUA la 600.000.000 dolari SUA). Informaţii suplimentare: devenim rapid alegerea privată, discretă şi orientată spre servicii pentru împrumuturi generale. Suntem compania la care să ne întoarcem când sursele tradiţionale de creditare eşuează.

Dacă sunteţi interesat nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: (arikfly.Loans@gmail.com) pentru mai multe informaţii.

Ceea ce priveşte
CEO/Director
Dl. Mohammed Abdul Arik Fly împrumuturi Departamentul de cerere

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Imprumut
#85 -

Imprumut

Buna,

Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, credite ipotecare, împrumuturi auto, credite pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc, etc! Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi scăzute și rate rezonabile de 2%. E-mail la: carlosellisonfinance@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#86 -

washington

Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
   am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#87 -

washington

Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
   am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#88 -

washington

Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
   am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#89 -

washington

Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
   am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#90 -

washington

Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
   am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu doar o rată de 3%, vreau să vă căutați și să căutați pentru împrumut pentru a contacta, de asemenea, Washington Finanțe și a obține împrumutul dvs. cu întârziere de ceea ce a face vreodată contact direct prin e-mail companiei prin (washingtonfinance511@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Josef wilmer
#91 -

Împotriva dificultăților financiare?

Împotriva dificultăților financiare?
Aveți nevoie de capital de afaceri?
Vrei o casă nouă?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?

Serviciile noastre sunt foarte rapide și de încredere, deoarece oferim împrumuturi atât pentru întreprinderi, cât și pentru persoane fizice, la doar 2%, pur și simplu contactați-ne acum la EUROPAFUNDING@GMAIL.COM și bucurați-vă de serviciile noastre de creditare fiabile, disponibile pentru toată lumea.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
LARRY ELLISON
#92 -

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT ( larryellisonfinance@gmail.com )

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#93 -

washington

Good day i am Mr Christ and i want to inform you on how i got my loan,
i got my loan from washington finance in with in a short period of 48 hours,
with just 3% rate, i want you out there looking and searching for loan to also contact washington finance and get your loan with out delay of what so ever contact the company direct email via ( washingtonfinance511@gmail.com )

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#94 -

washington

ziua buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am primit împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (Washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#95 -

washington

ziua buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am primit împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (Washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#96 -

washington

ziua buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am primit împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (Washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
washington
#97 -

washington

ziua buna,
Vreau să vă împărtășesc cum am primit împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (Washingtonfinance511 @ gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
MIKE ROBERT
#98 -

** AVOID SCAMMERS, ÎMPRUMUTURI FĂRĂ TAXE DE ÎNALTĂ **

Salutare tuturor,

Te-ai saturat sa cautati credite si ipoteci, ati fost refuzat in mod constant de catre bancile dvs. si alte institutii financiare, oferim orice forma de imprumut persoanelor fizice si juridice, la o rata a dobanzii redusa de 2%.
Dacă sunteți interesat să luați un împrumut, nu ezitați să ne contactați astăzi, vă promitem să vă oferim cele mai bune servicii de până acum. Dați-ne o încercare, pentru că un proces vă va convinge. Care sunt nevoile dvs. financiare?

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?
Aveți nevoie de un împrumut personal?
Vrei să cumperi o mașină?
Doriți să refinanțați?
Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?

Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nicio cale de ieșire, iar povara financiară persistă?

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri

Contactați-ne prin e-mail: (mikerobertloans@gmail.com)

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Doamna Andreea Răzvan
#99 -

Viața mea sa întors! După 8 ani de căsnicie

Viața mea sa întors! După 8 ani de căsnicie, soțul meu ma lăsat și m-a lăsat cu cei trei copii. Simțeam că viața mea era pe punctul de a se sfârși și se descompunea. I-am contactat pe Dr. Sacre TEMPLE OF POWER și după ce mi-am explicat problema, în doar o zi sotul meu sa întors la noi și mi-a arătat foarte mult dragostea și mi-a cerut scuze pentru toată durerea pe care a adus-o familiei. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți mai mult ca niciodată înainte de Dr.SACRE că sunteți cel mai bun vrăjitor. Apreciez cu adevărat vraja de dragoste pe care mi-ai aruncat-o pentru a-l aduce pe om înapoi în viața mea, voi continua să împărtășesc mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Mulțumesc din nou Dr. Sacre. De asemenea, puteți contacta Dr. Sacre prin adresa de e-mail: sacretempleofpower@gmail.com în cazul în care vă aflați în orice problemă de ajutor
 
  whatsapp / call +2348159768201
  Contactați Dr. Sacre Via e-mail: sacretempleofpower@gmail.com

Doamna Andreea Răzvan din România

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un apartament in Bucuresti – sfatul avocatului si al agentului imobiliar
Elijah Roland
#100 -

imprumuti

Aveți nevoie de asistență financiară în scopuri personale sau de afaceri? În prezent, avem împrumuturi pentru împrumuturi pentru întreprinderi mici, împrumuturi comerciale, împrumuturi pentru construcții, finanțări imobiliare, împrumuturi auto, împrumuturi personale, împrumuturi pentru capitaluri proprii e.t.c contactați-ne astăzi prin e-mail: Elijahloanfirm@outlook.com

1 - 100 din 185 comentarii

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera