Ce spune Gabriela Firea despre desenatul pe asfalt in parcurile din Bucuresti: "Este permis"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri a circulat pe internet vestea ca "desenatul cu creta pe asfaltul din parcurile din Bucuresti este interzis."

Situatia a fost povestita de de utilizatoarea Cristina Milicescu. Pe pagina ei de Facebook, ea a povestit cum cei mici au vrut sa deseneze cu creta, dar un paznic i-a avertizat ca nu este voie.

Cristina a sunat la Administratia Parcului, unde i s-a spus ca desi nu exista o lege care sa prevada acest lucru, primaria nu mai da voie desenelor cu creta.

1.jpg

Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, a notat pe pagina ei de Facebook ca aceasta veste este una falsa si ca Primaria Capitalei nu a interzis in niciun caz acest lucru.

Iata ce a notat Firea pe reteaua sociala:

Va rog sa distribuiti acest mesaj, cei care sunteti de buna credinta. Va multumesc!
Circula pe FB tot felul de zvonuri, potrivit carora nu ar fi permis copiilor sa deseneze cu creta pe asfalt, in parcurile din Capitala. Este o intoxicare, marca PNL Bucuresti, care a si distribuit, prin gherila de partid, aceasta stire falsa.

Nu am dat un astfel de ordin aberant, am si eu copii mici si merg cu ei in parc, inclusiv pentru a desena pe asfalt. Ca sa acopere neregulile patronate de PDL-PNL, in ani de zile in care au avut majoritatea in Consiliul General, precum si in ultimul an dezastruos de guvernare locala, acum se ocupa cu ce le-a mai ramas : sa provoace situatii - capcana, sa imprastie minciuna, ura, dezinformare.

Si in decembrie, la parlamentare, romanii le vor spune exact ce le-au transmis in iunie, la locale : nu se poate castiga incredere din scandaluri si campanii de denigrare, fara sa se vina cu solutii si proiecte concrete in favoarea cetatenilor. Nu mor caii cand vor cainii!

2.jpg
1 comentariu vrei sa comentezi?

Ce spune Gabriela Firea despre desenatul pe asfalt in parcurile din Bucuresti: "Este permis"
George
#1 -

inglish please

Draga Metropotam, era de bun augur daca ati fi postat (transpus) mesajul doamnei Firea in limba engleza. Nu de alta, dar stiu ca atunci cand un actor / star de origine americana/ engleza, etc. lasa cate un mesaj fanilor pe vreo retea de socializare nu va obositi sa il traduceti si prin urmare la final iese un text bilingv, usor frustrant. Stiu limba engleza, dar m-am cam saturat de chestiile ''cool'' si astfel am pretentia ca un text ce incepe in limba romana sa fie complet in limba romana sau dupa caz engleza, altfel spus sa pastrati linia naratiunii :)
Multumesc.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera