Ce presupune mai exact modernizarea patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Patinoarul Mihai Flamaropol va fi modernizat in mod oficial, asta dupa ce primarul Sectorul 2, Neculai Ontanu, a semnat certificatul de urbanism, solicitat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Conform Planului Urbanistic General al Capitalei, imobilul din bulevardul Basarabia nr. 35, avand un teren cu suprafata de 26.321 mp si aflat in administrarea CGMB, este situat in intravilanul Capitalei.

Aici urmeaza sa existe un patinoar artificial si de agrement, unde se va desfasura hochei pe gheata, patinaj artistic si de agrement. In patinoar urmează sa existe 3.100 de locuri.

2.jpg
Cum obisnuia sa arata patinoarul - Sursa foto

Beneficiile modernizarii mai includ un centru sportiv si de agrement, bazin de inot, sala de sport, centru spa (cu o capacitate de 1.200 clienti/ zi), escalada.

De asemenea, se vor desfasura si activitati de comert si alimentatie publica.

Un alt lucru pozitiv presupune - o suprafata invelitoare terasa pietonala, amenajare park+skate park in suprafata de 9.000 mp, din care 7.000 mp spatii verzi.

Numarul locurilor de parcare va fi de 77 pentru public si 31 pentru sportivi si VIP-uri.

3.jpg
Cum va arata patinoarul dupa modernizare - Sursa foto

Investitia va fi realizata de Primaria Municipiului Bucuresti.

Fostul patinoar Mihai Flamaropol, arena "improprie desfasurarii activitatilor sportive", se va demola si se va ridica o constructie noua, care va cuprinde un patinoar olimpic, un bazin de inot si o sala de sport pentru desfasurarea sporturilor de echipa — volei, handbal, baschet, pentru antrenamente si pentru copiii din scolile bucurestene.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera