Ce brand-uri noi vor ajunge in Bucuresti odata cu deschiderea mall-ului ParkLake

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit deja despre ParkLake, noul mall deschis in Bucuresti, dar si despre cum va arata constructia din zona Dristor.

Am aflat si o parte dintre brand-urile care vor avea chirii in mall, iar acum a venit vremea sa aflam si despre noii retaileri care vor fi adusi la noi in tara.

1.JPG

ParkLake este cel mai mare proiect comercial care va fi livrat in acest an in Romania, o dezvoltare realizata in urma asocierii dintre dezvoltatorul portughez Sonae Sierra si irlandezii de la Caelum Development; in prezent, a ajuns la un grad de preinchiriere de 94%, informeaza wall-street.ro.

ParkLake Plaza a semnat recent noi contracte cu mai multi retaileri din piata, dar si cu jucatori specializati in servicii de fitness, World Class urmand sa deschida in viitorul centru comercial unul dintre cele mai inedite spatii de sport la nivel local.

Centrul World Class va oferi o vedere catre parc si diferite activitati de fitness, completate de propria piscina.

Pe langa World Class, ParkLake a semnat deja contracte cu retaileri importanti, asa cum este cazul Forever 21, unul dintre cei mai de temut concurenti pentru H&M si Zara, dar si Lanidor, un nume nou pe piata, retailer de fashion portughez, care va deschide un magazin in viitorul spatiu comercial.

2.JPG

Discutii avansate sunt in momentul de fata si cu iCentre, unul dintre cei mai importanti Apple Premium Reselleri la nivel local, companie care intentioneaza sa isi deschida o a doua locatie in Romania, dupa cea detinuta in Promenada Mall.

Intreaga lista a retailerilor o puteti vedea aici.

3.JPG

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera